kurukahveci berkecan efendi2
profili

  • bekar kalıp yalnız ölmek

    bir zaman öncesine kadar beni korkutan bir düşünceydi ancak gerçekten çok sevdiğim ve hayatımı birlikte geçirmek için can attığım kadının tavırlarıyla benimle bir gelecek düşünmediğini hissettirmesi ve bunu ima etmesinden sonra artık sal gitsin durumuna girdim.

    ne kaybederim ki? yalnız ölsem nolcak etrafımda milyon sevenim olsa nolcak? insan hayatında gerçekten bir kişiyi yürekten sever derler. işte o kişi tüm bu düşüncelerden müstesna. lakin o kişi yukarıda betimlediğim duruma hasıl oluyorsa bir müddet sonra olmasa da olur diyor ve günlük rutinlerinize devam ediyorsunuz.

    en çok kalabalıkta birbirini seven insanların doluştuğu sıcak ve samimi ortamlarda bu aklınıza geliyor, ya da yolda birbirlerine tüm sevimlilikleriyle destek olan yaşlı çiftler gördüğünüzde, ama buna da alışıyorsunuz bir vakit sonra.

    ben de sizdenim arkadaşlar, çok muhtemel ki bir gün evimden gelen ağır kokular yüzünden komşular yetkililere haber verdiklerinde öldüğüm anlaşılacak, alıp toprağa koyacaklar sonra da. toprak aynı toprak, yalnız da ölseniz aynı.

    varsın yalnız olun bekar kalın, yaşamınızı öyle noktalayın. ama sağlıklı, kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarınızın üstünde durduğunuz bir hayat kısmet olsun.

    bak gene hüzünlendim bir kafede tek başıma otururken. ben karamelli lattemi içmeye devam edeyim.

  • uranüs'ün yan yatması

    guzide ulkemizin ust seviye (!) yayin organlarindan hurriyet'te gecen ve kahkahalarla okudugum bir haber basligi. yan yatma dedigi de ekseninin kaymasiymis, durumu ozetleyen boylesine net bir ifadeyi bilim dunyasina kazandirdiklari icin de ayrica tesekkur etmek gerekir.

    haber burada

    ekran görüntüsü

    basliga aldanip haberi okumak isteyenler heyecanlarini bastirabilir cunku bu olay 4 kusur milyar yil once olmus.

    insanimizdan medyaya her yerde bir ilgi cekme cabasi, bu olayin sonu nereye varacak?