yasayanolu10
profili

  • öğretmenin fotoğrafını paylaşan öğrenciler

    bir dönem öğretmenlik yaptım ötesini bile yaşadım. psikolojik tedavi gördüm. çocuklarınız tam olarak böyle. bugün öğretmenin kıyafetini eleştirirsiniz ancak ben derse hep önlükle giderdim. yani konu şerefsizlikse her şey bahane etmeyin bence. kimse sizin paşalarınızı, prenseslerinizi bu şekilde çekmek zorunda değil.

  • kürtlerin ana dilde eğitim hakkı

    gerçekten bu kadar sorunun içinde fırlayan kürt sorunu bende mahalledeki saçını tarayan deliyi hatırlatıyor. bakın kürt olarak bile midem bulanıyor artık.

  • gamestop

    ekşide en nefret ettiğim tayfayı ortaya çıkaran başlık . şu "he babam he siz anarşist mi oldunuz siz?" tayfası. en azından millet bir şeyler deniyor gerizekalı. en azından bir şeylerin çok yanlış gittiğinin farkında ve yapabileceği hamle küçük de olsa deniyor. siz napıyorsunuz bu durumda? sürekli aşağılıyorsunuz. sizin gibilerden başkasına fayda olmadığı gibi zarar oluyor. milletin ateşini dalga geçerek söndüren birer parazit gibisiniz yemin ediyorum.

  • 7 ağustos 2020 öğretmenlik atama rezaleti

    "en olacağınız çemişgezek 29 haziran ilkokulunda öğretmen." dedi nobel sahibi biri.
    maaşın şişik, kendini saygın sanıyorsun galiba ancak herkes seni büyük görüyor sanma. kendine kazanıyor , kendine harcıyorsun. annenizin, babanızın prensi olabilirsiniz ancak başkalarının değilsiniz.
    bu gerçeği etrafınızdakiler söylemez. ben söyleyeyim dedim.

  • euro'nun 8.50 olması

    "türkiye çok ucuz, almanya'da açlıktan ölüyoruz. domates 20 lira (2.5 euro) , türkiye'de 10 lira. " muhabbetine konu olacaktır.

  • dw türkçe türkiye'nin siyahları haberi

    burda anlatılanları görünce ne var bunda dedim çünkü buradaki hemen herşey sıradan bir türk vatandaşının da başına geliyor. siyahiler bu ülkede dışardan gelip en düzgün ve en sempati duyulan grup ancak türkiye'nin sadece onlara değil bize de zor olduğunun farkında değillermiş.

  • tuzlu suya atılan çileklerden böcek çıkması

    azıcık bilgisi olan bilir ki organik meyve kurtlu ve böceklidir . özellikle son yıllarda tarım ilaçlarının zararları çokca tartışılıyor ve organik tarıma geri dönüşte bir artış var. bu sebeple ya organik meyve yiyip daha sağlıklı beslenecek ama bu tür riskleri göze alacaksınız ya da ilaçlı meyvelerden şikayet etmeyeceksiniz.
    çileği sadece siz mi seviyorsunuz? o böcekler de seviyor.

  • brad pitt'in jenifer aniston'u hasretle izlemesi

    bence normal bir şekilde izliyor.neden bir mana katıldı anlamadım.

  • kıskanmayan trip atmayan hesap sormayan kadın

    büyük ihtimalle ya sevmiyodur ya da germemek için "-mış" gibi yapıyordur. 2'incisi sizi çok sevdiğini gösterir. dua edin birincisi olmasın.

  • bruma'nın instagram'da çıplak fotoğraf istemesi

    ilk başta kıza hak verdim ancak biraz düşününce
    1) kızın reşit olduğu
    2) instagramda sohbet kısmını isterse kapayabileceği
    3)konuşmanın öncesini bilmediğimizi
    4)kızın ilgiye meraklı bir genç olduğunu
    5) mahremiyete saygısı olmadığını
    6) hukuken bir suç işlediğini
    gördüm ve asıl "shock"ü ben yaşadım.
    not:takım tutmuyorum.