auguratrix2
profili

  • makyaj yapmayan kadın

    hem makeup shamer hem de kadin dusmani orospu cocuklari yine dolusmus. iclerinde kadin dusmani kadinlar da var maalesef. hem cahilsiniz hem egoist, gercekten bu kadar suursuz ve luzumsuz tipler olmaniza anlam veremiyorum. ne makyaj yapan kadinlar kendini baskalarina begendirmeye calisan ve sahtekar kisiler, ne de makyaj yapmayanlar kendisine saygi duymayan insanlar.

    ayrica sizin ölcütünün yüze surulen iki pigmentten ibaret oldugu ”kendine saygi” anlayisinizi da sikeyim. dus almaya, dis fircalamaya usenen adam burada milletin kendine saygisi hakkinda ahkam kesiyor sirf anonim oldugu icin.

    birakin insanlar cani ne istiyorsa onu yapsin, bir rahat verin pezevenkler. bir de, her gun en alakasiz sektorlerde bile -bilisim mesela?- isvereni tarafindan sirf ”musteriyle muhattap oluyorsunuz, bizi temsil ediyorsunuz” gibi gerekcelerle giydigi ayakkabinin topuk yuksekligine kadar mudahale edilen kadin calisanlar bu kosullardan dert yaniyorken, isi sebebiyle makyaj yapmak zorunda kaldigini belirten kadinlari boklayan orospu cocugu sana diyorum, dogumda temas etmis oldugun ananin vajinasi disinda hicbir kadina daha fazla yaklasamayacagini bildigin icin burada redpillcilik oynuyorsun ama böyle gidersen bir gelisme gösteremezsin zaten.

    neyse umarim acilar icinde ölürsünüz de kadinlar ve makyaj tercihleri rahat bir nefes alir.

    imza: pek fazla makyaj yapmayan biri. fondöten sakallarimin üzerinde kotu duruyo :s

  • nusret gökçe

    kendisi için erzurumlu deniyor ama bence meksikalı uyuşturucu kartellerine benziyor. bir de etlere tokat atması, bıçakla ani hareketleri, kadınlarla verdiği pozlar falan epey düşündürücü, kendisinden esinlenilerek bdsm temalı gore filmler çekilebilir. ha ben çekmem ben kendisinden korkuyorum, görsem yolumu değiştiririm heralde. nusret bey eğer bu entry'i okur bana gıcık olur bulup öldürmeye niyetlenirseniz lütfen hızlı bir şekilde öldürün çünkü etleri doğrama şeklinize bakacak olursak epey acı çektirmeyi sever gibi bir haliniz var, saygılarımla