ugurpasa3
profili

  • muharrem ince ve danışmanlarına duyurular

    merhaba,

    sn muharrem ince, sevgili danışmanlar;

    lütfen bu söylediklerime kulak kabartın. şimdiye kadar gösterdiğiniz performans ile hem chp’nin doğal lideri olduğunuzu hem de chp’ye yakın oyları konsolide etmeyi başardınız. bu dakika itbariyle bizim mahalleden bir oy kaybı yaşanmaz.

    rica ediyorum,

    bugünden itibaren karşı mahalledeki ak parti oylarına oynamaya başlayınız. çünkü bu konsolide etme süreci uzadıkça, karşı mahallenin oylarını da kemikleştirmek üzeresiniz.

    kendinizi ikinci tura son bir kez update edin ve sn ince’nin vatanperver, milli, solun sağında ve devlet adamlığını/adabı özelliklerini ön plana çıkartın.

    şu aralar ince’nin eleştirdiği chp çizgisine kaymış görünüyorsunuz. unutmayın ki en büyük sempatiyi (sağcılardan bile) devlet adamlığı karakteriniz aldı. yine cesaretinizi, devlet adamlığınızı, milliyetçiliğinizi ön plana çıkarmanızı rica ederim.

    sevgilerimle

  • 16 yaşındaki genci vuran 20 yaşındaki polis

    ya sen kendini ne zannediyorsun ya amına koduğumun çocuğu. amerikan filmlerinde mi oynuyosun, silahın kabzasıyla çocuğa vurmak ne demek ne! çocuğu zaten yakalamışsın, kim polis yaptı seni, elindeki silahın ne demek olduğunu kimse mi anlatmadı sana, su tabancası mı o tuttuğun! anasını sikeyim sabah sabah kan beynime sıçradı sikicem böyle memleketi de polisini de!

  • pkk'nın ne yöneticisi ne üyesi ne sempatizanıyım

    (bkz: ne memuru alkol bey)