temmuz bir5
profili

  • 100 megabaytı 2 saatte indirmiş efsane nesil

    (bkz: rapidshare)

  • dolara müdahale yerine paladin basmak

    şu şartlarda yapılması en doğru olan eylem. bakın anadolu'da bulunan bir devlet olarak ormanlar, gıda ve et bakımından sıkıntı yaşamamamız gerekiyor.

    eğer dolara müdahale etmek yerine odun ve et üretip bunları at arabalarıyla ticarete salıp altın ile dengede tutup sınırsız sayıda paladin basarsak ortadoğu ve balkanlar'daki bütün ülkelere tek atabiliriz. tek attığımız ülkelerin kaynaklarına da çöküp ayasofya kilisesini wonder olarak kullanırsak dolara molara ihtiyacımız kalmaz elhamdülillah.

    çare paladin.

    düzenleme ile @bz isimli yazarın uyarısı: hazır et ve odun varken halberdier ve skirmisher basalım ki doğu'dan persler fillerle girince "benim halberdierim işini bilir" diyebilelim.

    ikinci düzenleme: arkadaşlar dolar kurunun yükseliş hızı yüzünden elim ayağıma dolaşmış şimdi fark ettim. başlık "dolara müdahale etmek yerine paladin basmak" olarak düzeltilirse daha iyi olur. ha böyle iyi akarı kokarı yok denirse beni bağlamaz.

  • 53 lira hesap kitlenen dh ölücüsü

    (bkz: türk kızlarının ikiyüzlü ve riyakar olması)

    elemana helal olsun diyorum, bu kezban sürtüklerin altında kalmayın veriştirin gitsin. mına koduklarım hem adama emrivaki yapıp hesap kitleyip kaçıyorlar hem de eleman hakkını isteyince yüzsüz diyorlar.

    (bkz: gold digger)

  • mersinlilerin süper insanlar olduğu gerçeği

    bir türkiye gerçeği. anadolu'nun her yanından gelen yobaz, çomar istilasına rağmen akdeniz'in incisi olan bu şehrimiz ve insanlarımız geriye kalan 80 ile nasıl medeni olur dersi vermektedirler. bu ne kardeşim rizeli trabzonlu hödüklüğünden gına geldi artık.

    hangi mafyatik tipe baksan ya rizeli, ya trabzonlu. mersinliler hiç öyle mi? hristiyan, musevi ve müslüman bireylerin mezarları bile yanyanadır. diğer dinlerden olan vatandaşlar hiç yan gözle bakmaya maruz kalmadan, tacize uğramadan rahatça yaşarlar. bu ülkeyi mersinli insanlar yönetmeli ki insanlar naif ve adil yönetici görsünler.

  • izmir'deki saldırıya sevinen vatandaşlar

    bunlardan en az 1 tanesini öldürmeden ölmeyeceğim, bu da benim andım olsun.

    edit: hukuken sorun yaşayabilirsin diyen arkadaşlar sağ olun. bu adam bir terörist, terör eylemini ve suçluyu açık açık övüyor. bir teröristi öldürmek istemenin her insanın hakkı olduğunu düşünüyorum. bize yaşama hakkı tanımayanlara biz neden yaşama hakkı tanıyalım?