mir5
profili

  • gaye su akyol

    sıkı arkadaşlar, iyi bir network, aileden kalma bohem bir yaşam... ft'de "turkish singer gaye su akyol is erdoğan’s worst nightmare" başlığıyla çıkan röportaj için başka bir açıklama gelmiyor aklıma. koskoca ft'yi, hürriyet pazar'a çevirmişler çok acayip.

    üşenmedim röportajı komple okudum. baştan sona palavra dolu. müziğiyle ilgili abartılı ifadeler, vıcık vıcık gezi romantizmi, anadolu rock'ı tekrar doğurmuş filan ay içim sıkıldı...

    erdoğan'ın kabusu buysa ne güzel kardeşim ya, keşke bizim de böyle kabuslarımız olsa. muhabir bu başlığı atmış ama sırf dikkat çeksin diye yazdığı öyle belli ki. erdoğan'a gösterseler "kim bu ya" der eminim.

    hazır kendisinden söz etmişken şunu da ekleyeyim; kılık kıyafetine ayırdığı zamanı ve parayı biraz da müziğine verse; belki internette bir şarkısı denk geldiğimde can havliyle next yapmak zorunda kalmazdım.

    bu sataşmalı entry'me bir kariyer önerisiyle son veriyorum: bir dahaki yerel seçimlerde moda mahalle muhtar adayı olarak kendisine daha renkli bir kariyer planı çizebilir.

    edit: abonelikle görünüyormuş röportaj, şöyle ekleyeyim: görsel

  • kar + battaniye + kahve + sevgili

    hanım koş doğu ekspresi romantikleri gelmiş yine...

  • 30 yıl sonraki sana bir mesaj gönder

    ehehe kuş ötüyo mu ehehe

  • enver aysever

    geçmişten beri akçeli işlere meraklıdır enver. hâlâ kendisini “gazeteci” olarak tanıtması ülkemize has komikliklerden. az önce clubhouse'ta “benim şirketim filan yok, ben enver olarak varım” diyor. biletix'ten bilet sattığı şovları başkasının şirketi üzerinden yapmış öyleyse. gazeteci olup akçeli işlerle uğraşmak başlıbaşına bir çelişki. yukarıda bir yazar “10 yıl sonrasının ahmet hakan'ı” demiş. çok doğru.

  • thy 23 seferini iptal etti ibrahim

    bir hürriyet haberi başlığı. kişiye özel habercilik... muazzam!

    https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/…6&oe=58ed7333