houserebel8
profili

  • bakire kızlara tavsiyeler

    bekaret kavramı olan ve bakire olmayan kadınlara "orospu" gözü ile bakan bir ülkeden biran önce gitmesini tavsiye etmek verilecek en güzel tavsiyedir.

    tamam kadın erkek fark etmeksizin hiçbir insan partnerinin bir önceki hayatında 3000 kişi ile yatmış olmasını, orgylere katılmış olmasını falan istemez. ama bekaret denen götten uydurma kavram nedir arkadaş ya. amk toplumunda erkek yapınca çapkın, kadın yapınca orospu oluyor.

    çok tanıdığım var böyle. bir tanesi ayda 1 kere rusyaya fuhuşa gidiyor. karım beni aldatırsa vururum onu diyor. bre yavşak pezevenk sen yapınca birşey yok kadın yapınca orospu öyle mi? asıl orospu sensin.

  • sözlük nick'inden yaş tahmini yapmak

    aslında böyle başlıklar güzel oluyor.

    mesela ben üşenmeyip böyle başlıklara entry yazan ergenleri teker teker engelleyeceğim. böylelikle ekşi sözlüğü topyekun eski haline döndüremesek de kendimiz için daha güzel bir sözlük ortamı yaratabiliriz.

  • ankara'nın en çok sevilen yanı

    gelin size ankaranın en güzel yanını anlatayım:

    büyük bir hezimetle sonuçlanan birinci dünya savaşı sonrası imzalanan mondros mütakeresi ile birlikte istanbul itilaf devletleri tarafından fiili olarak isgal altına girmişti.

    çok fazla bilinmemesine rağmen mondros mütakeresine tepki veren ilk kentlerden birisi ankara olmuştu.

    işgaller sırasında ankara yaklaşık 23.000 nüfusu olan, kerpiç evler ve yoksul bir halktan oluşan kücük bir kasabaydı. fakat ankara’nın merkezi konumu, işgal altında bulunmaması fakat işgal altında bulunan yerlere olan yakın mesafesi, büyük limanlar ile irtibat imkanı, demiryolu ve telgraf şebekesinden yararlanma imkanları ankaranın çok stratejik bir konum noktasına getirmişti.

    ayrıca ankara halkı her zaman tam bağımsızlık ve milli mücadelenin yanında olmuştu. mustafa kemal paşa daha ankaraya varmadan ankara'yı ankara ise mustafa kemal paşayı benimsemişti.

    bunun bilincinde olan gazi mustafa kemal paşa ve yol arkadaşları, ankaraya ilk olarak dikmen ve çankaya sırtlarından girmişti. mustafa kemal milli mücadeleye tam destek veren bir kentte kendisini hiç kimsenin karşılamamasına oldukça şaşırmıştı. fakat ankara halkı gazi mustafa kemal paşa ve arkadaşlarını ankara garı civarlarında beklemekteydi. dikmen sırtlarından ankara garına doğru inen milli mücadele kahramanlarını halk büyük bir coşku ile karşılamıştı.

    gazi mustafa kemal paşa ve arkadaşlarının ankara’ya geldiği 27 aralık 1919 tarihinden itibaren hemen hemen her türlü masrafları, fakir ve yoksulluk içindeki ankara halkının finanse ettiği mütafaa-i hukuk cemiyeti karşılamıştır.

    kurtuluş savaşı mücadelesi, anadolunun bu yoksul ve küçük kasabasında yürütülmüştür. hatta öyle ki ilk meclis binasının yapımı sırasında taşların yetmemesi üzerine halkın evlerindeki kiremitleri sökerek, meclis için kucak kucak kiremit taşıdıkları bilinmektedir.

    ankara milli mücadeledir. ankara kurtuluş savaşıdır. ankara gazi mustafa kemal paşa'dır.

  • sabire meltem banka

    (bkz: benim adım sabire osururum habire)

  • yıllarca yetiştirilen elemanın işi bırakması

    bu ülkede on yıllarca sömürülen, günde 16 saat hayvanlar gibi çalışıtırıp 2 kuruş ekmeğe muhtaç edlien, sonrasında sırf patron istediği diye kapının önüne konan milyonlarca insan varken japonya ile karşılaştırılmasına oldukça güldüğüm beyanat. japonya'daki işçi özlük hakları ve hayat standartları türkiye'de olsa hiç kimse işini bırakmak istemez.

    edit: imlâ

  • erkeğin en lezzetli olduğu yaş

  • yeni bir galaksi keşfeden türk astrofizikçi

  • siklemiyorumun ingilizcesi

    (bkz: i don't give a fuck)