bant3
profili

  • sen şehit babanı sermaye yapamazsın

    (bkz: orospu cocugu)

    orospu cocugu diyorki "ben cirak olarak sanayide yillarca calisicam sen baba parasiyla okula gidicen benden cok maas alacan yok oyle birsey"

    bunun uzerine hala daha adamla tartisiyorlar. ben anlamiyorum bu kafayi.
    sehidi, sermayeyi, vatan hainini gecin gitsin, onlar normal.

    eskiden bu tipleri izleyince sinirden kendimi sikiyordum simdi hiiic umurumda degil.
    ılk secimde de aq partisine oy atacagim.

  • python bilen erkek çekiciliği

    (bkz: bunu bunu alın dışarıya)

  • 25 aralık 2016 rus askeri uçağının düşmesi

    edit-1: mürettebatın acil durum sinyali göndermediği bilgisi verilmiş. askeri uçak olması sebebiyle aklıma sabotaj ihtimalini getirdi. eğer uçak içeriden yada dışarıdan müdahale ile havada infilak etmişse acil durum sinyali gönderememiştir.

    edit-2: uçağın yakıt ikmali için soçi'ye indiği söyleniyor. bu durumda aklıma gelen diğer kötü bir senaryo da uçakta bulunan bir saatli bomba ihtimali. uzaktan kumandalı bir düzeneğin uçakta çalışmayacağını düşündüğümüzde, uçağın türkiye üzerinde infilak ederek düşmesini isteyen birileri yakıt ikmalini bilmiyor olabilir. ya da bu yakıt ikmali beklenmedik bir durum olabilir. bundan dolayı uçak türkiye üzerinde olması gerektiği saatlerde soçi'den yeni havalanmış olabilir. türkiye üzerinde düşen bir rus askeri uçağının sonuçlarını da bana yazdırmayın. analizciler gelmeyince iş başa düştü..

    haber metni: rusya'nın karadeniz kıyısında bulunan soçi kentinden suriye'nin lazkiye şehrine giden bir askeri uçak kalkıştan 20 dakika sonra radardan kayboldu. uçağın karadeniz'e düştüğü açıklandı. tu-154 tipi uçağın rusya hava sahasındayken radardan kaybolduğu ve içerisinde sekizi mürettebat, 83 yolcu toplamda 91 kişinin olduğu belirtildi. uçağın rusya savunma bakanlığı'na ait olduğu ifade edildi. rus basınına göre uçakta gazeteciler, askeri yetkililer ve kızıl ordu korosu'ndan müzisyenler vardı. upolev tu-154 tipi uçak kamuoyunun gündemine daha önce, polonya cumhurbaşkanılech kaczynski’nin ölümüyle gelmişti. polonya cumhurbaşkanı ve beraberindeki heyeti taşıyan tupolev-154 tipi uçak 10 nisan 2010 tarihinde kalkışından kısa süre sonra düşmüş ve uçakta bulunan 96 kişiden kurtulan olmamıştı.

    -- başlığa gelenler --
    inşallahcı dinciler: ok
    umarımcı laikler: ok
    analizciler: waiting
    komiklikler şakalar: ok
    iyi olmuşçu ışidliler: waiting
    2016'cılar: ok
    aha şimdi sıçtıkçılar: ok
    fetö olabilirciler: ok
    x sen misinciler: waiting
    diego esprisi: partially
    virüs olabilir mi: waiting