vitativ4
profili

  • türkiye'nin nato'dan çıkartılması

    mümkün değildir. bizim kara kaş, gözümüze değil elbette ama nato sınırlarını yunanistan'a kadar çekmeye kimse cesaret edemez. nato üyesi olmayan bir türkiye'nin rusya'yla oluşacak olan pek muhtemel müttefikliği avrupa'nın burnunun dibine kadar uzanan füze sistemleri demek. suriye'yle, ırak'la tampon bölge olan türkiye'nin bu tamponluk görevinden by-pass yoluyla sıyrılmaması için hiçbir sebebin kalmaması demek. türkiye "isteyen mülteci bizde kalabilir, gitmek isteyeni de tutmayız bizim sorunumuz değil" dediği anda yunanistan kapıda 5 milyon mülteci bulur. nato üyesi olmayan bir türkiye avrupa için cehennem demek, amerika için rusya'ya kaptırılmış dev bir koz demek. kısaca, yemez.

  • levent yüksel'in kendinden 31 yaş küçük sevgilisi

    ne yaparsa yapsın da estetik olarak çirkin gözüküyorlar.

    bu arada şu "sa-na-ne lan" veya "kendi kararlari siz niye konuşuyorsunuz " cu ekip, abi artık bi salın yeter yemin ediyorum yıllardır prim kasmaktan cigeriniz soldu. debe mebe de yok artık derdiniz ne allah aşkına? ya sanane diye bi şey olabilir mi şöyle bi konuda. altı üstü konuşuyoruz, kendi çapimizda yorum yapıyoruz. sanki gidip zorla kollarından tutup birbirlerinden mi ayırıyoruz neye kızıyorsunuz? bu mecranin ve genel olarak sosyal medyanın olayı bu değil mi zaten? ayrıca siz de saman yiyin madem böyle yapcaksanız... olmuyor lütfen artık keselim şu bahsi.

  • ekşi itiraf

    ekşi itiraf ekşi sözlüğün kanalizasyonudur.
    kimi zaman kanalizasyonlara kıymetli parçalar da düşer.

  • önce su mu katılır yoksa çay mı

    böyle başlıklar görünce mutlu oluyorum lan. geçen de bi manyak çileğe sövüyordu mesela. adam baya baya hırs yapmış çileğe sövüyor. adam çileğe sövebilcek kadar dertsiz.

    şaka bi yana, bombalar patlamasin insanlar ölmesin de çileğe mi sövüyorsunuz, armuta mi kızıyorsunuz; çayı mi önce koyuyorsunuz suyu mu sonra koyuyorsunuz.. hep bunları tartışalım.