solak kedi2
profili

  • muharrem ince ve danışmanlarına duyurular

    l ü t f e n

    t a y y i p

    e r d o ğ a n

    i l e

    k i ş i s e l

    p o l e m i ğ e

    g i r m e y i n

  • 15 aralık 2016 kardak krizi

    kriz falan değildir. kriz dediğin 20 sene öncekidir. şu an türkiye cumhuriyeti ne doğuda ne de batıda sınırlarının güvenliğini sağlayabilecek durumda değildir.

    türkiye cumhuriyeti'ni 14 yıldır 'idare edenler' önce 1999'dan beri fiilen yunan işgali altındaki doğu ege adacıklarının ve kayalıklarının hesabını vermelidir. yunan işgali milli savunma eski bakanı ismet yılmaz ve dönemin başbakanı ahmet davutoğlu tarafından kabul edilmekle birlikte kendileri tbmm'de verilen soru önergelerine net olmayan geçiştirici cevaplar vermişlerdir.

    türkiye cumhuriyeti devleti kendi sınırlarını koruyacak güçte değildir. bu durum ne ordunun basiretsizliginden ne de görevli personelin yeteneksizligindendir. 2008 yılında tsk(sahil güvenlik), doğu ege'de yunan tarafından bir hava sahası ihlali tespit etmiş ancak dışişleri bakanlığı tarafından tsk'ya müdahale edilmemesi yönünde ikaz gelmiştir.

    olay tamamen siyasidir ve ilgililer devletin en başındaki cumhurbaşkanından başlayarak başbakan, dışişleri bakanı ve ilgili bürokratlardır. 1996 yılında kardak için savaşmayı göze alan bir devlet geçen sürede topraklarını başkalarına peşkeş çeker hale getirilmiştir. sorumlular tüm yaptıklarının ve yapmadıklarının hesabını türk halkına vermek zorundadır.

    https://www.youtube.com/watch?v=8sewom9smmg

    (bkz: recep tayyip erdoğan)
    (bkz: ahmet davutoğlu)
    (bkz: ismet yılmaz)
    (bkz: abdullah gül)
    (bkz: mevlüt çavuşoğlu)
    (bkz: binali yıldırım)
    (bkz: fikri ışık)
    (bkz: ümit yalım)
    (bkz: şirin ünal)
    (bkz: haydar berk)
    (bkz: fikret güneş)
    (bkz: çağatay erciyes)
    (bkz: basat öztürk)

    not: hepsi sorumlular değildir, bazılarını zaten tanımışsınızdır. bazıları da olaya vakıf olan asker ve bürokratlardır.

    edit: link