pis sacli alsancak insani15
profili

  • 30 kasım 2021 izmir depremi

    karşıyaka'da kahve sigara eşliğinde güne başlayıp, "hayy sokam bu yağmurda işe gidicez" diye düşünürken, ardından deprem ve ezan sesi geldi. zaten karanlık daha.
    3.sınıf cinli korku filmi gibi ortam amk.

  • hangi ünlüye benziyorsun

    açılın ben stalkçuyum.

    profil fotoğrafı olan yazarların tiplerini, yazdıkları ünlülerle eşleştirdim ve yorumladım.
    *murat boz ve robert pattinson arası tipi olan arkadaşın fotoğrafı uzaktan, ancak yakışıklı çocuk imajı var, benziyor olabilir. kızlar yürüyebilir.
    * aleyna tilki'nin esmeri olan arkadaşın fotoğrafı yarım yüz. göz olarak aleyna'yı andırıyor. gerisi de benziyorsa erkekler yürüyebilir.
    * mustafa ceceli'ye benzeyen arkadaş 3 tane fotoğraf paylaşmış. mustafa ceceli bile mustafa ceceli olmak için çaba göstermez ama bilemedim yine. benzemiyor arkadaş bence ama mustafa ceceli seven kun fe yekün kızlar yürüyebilir.
    * ankaralı yasemin'e benzeyen arkadaş, ankaralı yasemin kimdir, bakmaya üşendim ama yazarın profil fotoğrafını bakınca ''olsa olsa budur'' dedim. ankara havası seven erkekler yüreyebilir.
    * kenan imirzalıoğlu'na benzeyen arkadaş, esmer ve geniş çeneli. muhtemelen bu yüzden benzetiyorlar. gerisini bilmem ama deli yürek seven kızlar yürüyebilir.
    * serhat teoman'a benzediğini söyleyen arkadaş, dünya üzerindeki herhangi bir serhat ya da teoman'a daha çok benziyor. ikisi bir arada değil ama serhat ya da teoman seven kızlar yürüyebilir.
    ek:
    * tom ellis gelmiş bir tane. bence bu arkadaş, kenan imirzalıoğlu'na benzeyen arkadaşa benziyor. doğal olarak kenan'a benzeyen arkadaş da tom'a benziyor. hatta bence dünya üzerindeki tüm esmer ve geniş çeneli insanlar birbirine benziyor. her zaman gideri olan imaj, kızlar yüklenin hangisini seçerseniz.
    * rachel araz varmış. eh işte çok da değil, benziyor sayılır, ama güzel kız. bileğinize kuvvet sevgili arkadaşlar. entry bul>mesaj>''ayy ben de aynı böyle düşünüyorum bu konuda. bu arada telefon numarası? maaşım 35 bin çünkü ekşi yazarıyım ''
    ek: üşenmedim geçmişe de döndüm.
    *uraz kaygılaroğlu, henry cavill ve berk oktay'a aynı anda benzetildiğini iddia eden bir arkadaş var. bu 3 adamı birleştirince mahmut tuncer oluyor yav? ve arkadaş mahmut tuncer'e benzemiyor. bu 3 adama da benzemiyor tabii ki. ama mottomouz ne? kızlar yürüyebilir.
    * ezgi mola gördüm bi tane. kesinlikle benzemiyor. ben daha çok benziyorum ezgi mola'ya. siyah saçlı ve kadın değilim sadece. ama güler yüzlü bir hatunmuş. erkekler ne yapabilir? yürüyebilir.
    * ooo kapışma büyüypor, çağatay ulusoy var. profil fotoğrafı yan profilden, bacak bacak üstüne atmış ''ben çok karizmayım'' pozu. tip anlaşılmıyor, kızlara havale ediyorum.
    * şenay akay ve hülya avşar karışımı var bi kişi. e bunları da birleştirince mahmut tuncer oluyor? şaka şaka olmuyor. arkadaşın profil fotoğrafı uzaktan, zıplayarak x yapmış neşeli kadın pozu. değerlendirme için abazan erkek timine post ediyorum.

    yeter la yoruldum. beyazıt öztürk gibi herkese mavi boncuk dağıta dağıta analiz kastım zaten iki saat ahaha. insandan çok kedi fotoğrafı gördüm.
    şimdilik bu kadar. pezevenginiz pis kafa, bir dahaki stalk macerasında tekrar sizlerle olacak.
    abv kanzuk

  • köfteci yusuf

    süleyman soylu'nun açıklamalarından anladığıma göre, koruma ücretini mafya yerine akp milletvekillerine veriyor artık.

    ulan ülkede köfteci bile rahat rahat iş yapıp büyüyemiyor, birilerine muhtaç olmadan. niye inovasyon, teknoloji çıksın bu memleketten?
    mark zuckerberg burada çıksa, akp bayburt milletvekili olmaya zorlanırdı.

    ahmet özal'a da sorun bi, babasını köfteci yusuf öldürmüş olabilir.

  • ibrahim tatlıses'in 26 yaşındaki kadınla evlenmesi

    ülkemiz gold diggerlık sektörünün içine düştüğü kısır hale üzülmemi sağlayan durum.

    koskoca sektörü hastalıkla cebelleşen ibrahim tatlıses ve mehmet ali erbil ayakta tutuyor resmen. acun ılıcalı da elinden geleni yapıyor fakat yaşı genç daha.

    taş mı yiyecek bu 20-30 yaş genç kızlarımız? instagram'ın keşfet bölümüne bakıyorum, alt yapıdan çok iyi escortlar yetişiyor, gen havuzumuz fena değil bence fakat arz fazlası var. çaydan ve bordan çok, don giyen insta girl çıkıyor topraklardan.
    ama kim istihdam edecek bu kadar insanı? bi ayağı çukurda kaç tane çapkınımız var? yazıktır günahtır.

    acilen acun ılıcalı'nın ve sabancı çapkınlarının yaşlanması gerekli. koca sektör ölecek bitecek. buna dur diyelim!

  • trabzon'daki kuaförün 17 günlük kapanmaya tepkisi

    muhtemelen ortalama zekada bir adamım. eskiden ekşi sözlük okurken kendimi salak gibi hissederdim, ''lan ne güzel yorumluyorlar olayları, yazıyor çiziyorlar'' derdim. çok olaylar oldu, buralardan giden çok yazar oldu ve okuma yazmayı az çok çözmüş herkes sözlüğe yazar oldu.
    şimdi burayı okudukça müthiş zeki olduğumu düşünüyorum, özgüvenim artıyor.
    ben hala ortalama zekadayım.

    biri çıkıp isyan ediyor, trabzon'da yaşadığı için ''beter olsun'' diyorsunuz. izmir'de yaşayıp aynı açıklamayı yapsa topluca hükümete gömecektiniz.
    ''mal mısınız?'' diyeceğim, soru sanıp cevap vereceksiniz, ona üzülüyorum.

  • game of thrones

    merhaba

    --- spoiler ---
    7 sezon boyunca diyar diyar gezmiş, yeri gelince erkek kılığına girmiş, yeri geldiğinde yüzsüz adamlara karışmış, yeri gelmiş kör olmuş, her gece uyumadan önce ölüm listesini sayıklamış arya'yı;
    ölüler ordusunun kapıya dayandığı gece, anadolu'dan istanbul'a okumaya gelmiş üniversiteli kız gibi "kaç kadınla yattın 3 mü 5 mi 10 mu? hıh? benimle de yatmanı istiyorum" diye konuşturan senaristin kalemine sokayım.

    güzelim diziyi ay yapım'a mı devretmişler lan?
    ejderha tepesinde kır bayır dolaşıp, şelale önünde yaşlanma hayali kurup cilvelenen iki salak, 7 krallığı yönetecek neredeyse.

    şu krallığın başında olmayı hak eden tek adam tywin lannister'dı lan. lord baelish de kral eli olurdu. alemin gördüğü en kral orospu ros da tywin abimizle evlenirdi. mis gibi yaşar giderdik.

    şimdi, ortaçağ'da 7 krallığı boşver, 2019 yılında istanbul'da yaşasa 3 gün sonra telefon dolandırıcılarına mal varlığını kaybedecek sümsüklükte olan jon snow'la,
    "görümcem beni pek sevmedi galiba:///" diye gezen daenerys targaryen'in mutlu sonunu bekliyoruz.

    inşallah night king hepsini siker atar.
    sonra da, hiçbir badirede yara almamış olan samwell tarly, bu badirede de yara almamayı başarıp demir tahta oturur.

    --- spoiler ---

    hoşçakalın.

  • profil fotoğrafı koyan yazarın asıl amacı

    istatistiki çalışmamı açıklıyorum;

    şuraya fotoğraf koyan erkeklerin %80'inin üstü çıplak ve gayet net şekilde, kıvırmadan "karıııı karıııı karıııı" diye geziyorlar.

    kadınların %80'i ise, seks, ego, ilgi kavramlarını 15 dakika önce duymuş gibi davranıp, fotoğraf koymasındaki tek amacın, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkmasına yardım etmek olduğunu düşünmemizi istiyorlar.

    erkeklerin gözünü seveyim lan. aradığım netlik, dürüstlük bu ffvıgk.

  • burak yılmaz

    kimsenin takımında istemediği ama gelirse 20'ye yakın gol atacağına emin olduğu topçu.

    dünya üzerinde bu ilginçlikte başka adam var mıdır, bi araştırılsın (mauro icardi hariç, milletin karısına kızına sarıyor o puşt).

  • otobüs yolculuğunu çekilir hale getiren şeyler

    yolculuğun sonunda varılacak insandı bi aralar. eski aralar.

  • avokado

    öyle bir meyve ki, bunu yiyebilmek için yanında 3-4 tane daha baklagil, narenciye, kuru bakliyat filan gerekiyor.
    "onu onla karıştırın, blendera atın"

    oysa mandalina öyle mi? al soy dilim dilim ye.
    avokado kadar havalı değil ama tek başına tadı daha güzel.
    ha somon fümeyi kuşbaşı kesip, nohutları düdüklüde haşladıktan sonra, soğanları pembeleşinceye kadar kavurup sonunda avokado yemeye ulaşabilecekseniz, belki tadı idare eder olabilir.

  • galatasaray

    her takımın fanatik taraftarındaki mevcut gerizekalılık bu takımın fanatiklerinde de vardır.

    beşiktaş puan kaybeder; "bize komplo kuruyorlar"
    galatasaray puan kaybeder; "bize komplo kuruyorlar".
    allahtan fenerbahçe'de aziz-aykut ikilisi var da, onlar komploya girmeden bunlara sövüyorlar direkt.

    bugün trabzonspor'dan daha kötü top oynamış, daha az istemiş ve doğal olarak kaybetmiş takım.
    bu kadar basit olay lan.

    not: gs

  • 28 ekim 2017 aytemiz alanyaspor beşiktaş maçı

    göztepe deplasmanında 3-1 geriden gelip 3-3 yapan, trabzon'u deplasmanda 3-0'dan 4-3 yenen alanyaspor için "bi daha bu kadar iyi oynamaz şerefsizler" denilen maç.
    haftada bir sadece kendi takımının maçını izleyince böyle gerizekalılık vuku buluyor bünyede işte.

    alanyaspor hep hücum düşünen, atan yiyen, izlemesi çok keyifli bir takım.
    misal bu takımın 10 numarası emre akbaba 4 gol 3 asistle oynuyor.
    sizin süper yıldızların istatistikleri nedir hacı?

    bi takımı "şerefsiz" ilan etmeden önce, futbolsever olarak oturun birkaç maç izleyin haftada lan.

  • 5 eylül 2017 işbaşı yapılacak olması

    sevgili romalılar, bayrampaşalılar, esenyurt'ta residenceda yaşayıp maslak'ta plazada çalışanlar, bozcaada'da tek gözlü kadın önünde fotoğraf çekip instagram'a atanlar, turist becermek umuduyla güneye gidip yöre esnafıyla kanka olan mahmutlar, karı surat asmasın diye kredi kartı limitlerini zorlayıp otel taksidi ödeyenler, yunan adalarını beylikdüzüne çevirenler, alaçatı'da bodrum'da ruju, eyeliner'ı, 384 sayfa kitabı ve eda taşpınar yağıyla şezlonga gömülen pelinsular;
    yarın işbaşı yapıyoruz.
    sabah 8.00-9.00 arası tıraşımızı olup, kalem eteğimizi giyip (umarım aynı kişi yapmıyordur bunları) işyerlerimize gidip en güzel tatilin bizimki olduğunu ispatlamak için masalarımıza oturacağız. ilk birkaç saat ne iş yaptığımızı hatırlamaya çalışacağız.
    sonrası bilindik zaten, yine hiçbir iş yapmayıp afili kelimelerle en çok işi kendimiz yapıyor gibi görünmeye çalışacağız.

    vatana, millete ve telefon alarmlarına hayırlı olsun.
    ne iş yapıyordum lan ben?

  • poposu yırtık kot modası

    kimseyi ilgilendirmeyen modadır!! şimdilik böyle yırtarak filan, ucundan kıyısından açıyoruz ama muhtelemen 10 seneye tamamen açarız kıçımızı, öyle gezeriz. ve siz pis erkekler bakmamayı öğreneceksiniz!!! çünkü biz sadece rahat diye bu kotu giyiyoruz, götümüzün konuyla alakası yok!!

    şaka la şaka.
    birazdan bi femenimsi ya da meriç gelmeden aradan çıkayım dedim.
    ne götüm bi moda bu.

  • moussa sow

    futbol zevkimizi öldüren adam.

    röveşata dediğimiz olay, kırk yılda bir çıplak gözle görüldüğü için ''vuhahah mona goyam yaa vhaaa'' nidasıyla karşılanan bir şeydir. ama bu adam öylesine bokunu çıkardı ki, bi yandan bilgisayarla uğraşıp bi yandan maça bakıyorum. spikerin sesi yükselince kafayı ekrana çevirdim, baktım sow röveşata attı, ''hee'' dedim, kafayı tekrar eğdim.

    bu ne lan!!?
    fufyugughuıhuı.