rennie rising6
profili

  • mavi balina

    ya allah aşkına,
    bir tane ekran görüntüsü,
    bir tane çocuğun açıklaması (evet bu oyun var , biz oynuyoruz) var mı ?
    bu dijital medya çağında sıçtığımız bokun bile resmi var iken bu kaçıncı mavi balina intiharı ama bir tane delil yok.
    tamamen tembellik üstüne kurulu bu ülkenin , tiraj getiriyor diye araştırmadan haber yapan şerefsiz gazetecilerinin haberi bu.
    dava dosyasına gerçekten mavi balina diye geçiyorsa , büyük ihtimal aile içi şiddet , ensest vb. bir olay yüzünden intihar etmiş veya öldürülmüş bir çocuğun, suçunu örtbas etmek için aile tarafından mavi balina balonu sıkılıyor olabilir. ama tembellik yüzünden bunu araştıracağına , yaz dava dosyasına mavi balina , geç git.
    ne kadar aşağılık beyinsiz insan sürüsü var bu memlekette.
    bu mavi balina haberi her çıktığında, bu doğruymuş gibi delilsiz melilsiz bunu buraya yazan yavşak sürülerinin de ta aq.
    hepinizin allah belasını versin.
    edit : ister oyun desinler, ister mesajlaşma üstüne hastagli challenge desinler. bir screenshot - ekran görüntüsü almaya bakar delil için. bir tane delil yok aq. bir tane delil yok. deli etmeyin ulan adamı.
    edit 2: aşağıda birisi 3.5 yaşında çocuğum bu oyundan mağdur demiş. 3.5 yaşındaki çocuğun okuma yazma biliyor demek. hayırlı olsun. bir de bir ekran görüntüsü paylaşta biz de çocuğumuzu neyden koruyacağımızı bilelim. saf psikopat dolu ülke.
    edit 3: aşağıya bir tane illuminati , haarp'çı gelmiş. dünya pedofili organizasyonun büyük oyununu göremeyen biz gerizekalılara haddimizi bildirmiş. kaynak nedir. delil nedir. kaynak yok. delil yok. arkadaşım bu gizli odalarda dönen oyunlar falan değil. mağdur çocuğun cep telefonundan bir görüntü istiyoruz o kadar. mahzenlerde olan bir takım gizli toplantıların ses kaydını istemiyoruz. bir ekran görüntüsüne razıyım. james bond filmi çekmene gerek yok. babası ve polis çeksin ekran görüntüsünü yayınlasın. ha telefonunda hiç bir iz yoksa o zaman nereden biliyorsun mavi balina olduğunu o zaman sayın mağdur çocuğun ebeveyni veya ilgili haberi yapan kişi. kaynağın ne. eğer haber yapıyorsan demek ki elinde delil var. paylaş ta biz de çocuğumuzu nasıl koruyacağımızı bilelim.

  • love death and robots

    alberto mielgo’nun yönettiği the witness isimli 3. bölüm , animasyon tarihinin en iyi eseri olabilir. tasarımlar , mekanlar, kamera hareketleri, şehir tasarımı, karakterlerin fiziksel hareketleri , hepsi bir işçilik ve sanat şahaseriydi.
    2019 da izleyebileceğim en iyi şey olma ihtimali yüksek.

  • cenk tosun'un c.ronaldo'dan daha iyi forvet olması

    bu başlığı açan kişi galatasaraylı. amacı bu tiner muhabbetini hortlatmak. keklik gibi avlıyor , trolluyor sizi.
    sözlüğün zeka yaşının yerlerde olduğunu gösteren utanç verici sazan listesi burada yazan kişiler.
    bu durum sürekli oluyor. beşiktaşlı arkadaşlarda biraz gerizekalı bu sözlükte ki , bu trollerin tiner muhabbeti hortlatma başlıklarına kimse ses çıkarmıyor.

  • 10-15 yerinden bıçakladım bıçak kolay girip çıktı

    main stream medya denilen şerefsizler yumağı neden bu olayın peşinde değil ?
    sonra gazetecilik bitiyor diye ağlayıp zırlamasınlar.

  • 1 ocak 2017 ortaköy gece kulübü saldırısı

    basit bir tarihi gerçek var. aksi daha hiiç görülmedi. siyasal islam seçimle gelir , seçimle gitmez.

  • kunta kinte

    45 yaşında
    70k lık banka
    malt viski siparişi vermiş
    4k'sı batakta

    gel gel gel kartele gel