syntactic sugar5
profili

  • türkiye'deki donald trump destekçisi kitle

    varlar, demokratlar ortadoğu'yu kan gölüne çevirdi. en demokrat görünen obama döneminde en büyük yıkım ve savaşlar yapıldı.

    en sert görünen cumhuriyetçi yani trump ise en barışçıl politikaları izledi ortadoğu'da. adam işid'i bitirdi resmen.

    ilginç bir şekilde demokrat ve liberal görünen kişiler daha acımasız ve bağnazlar. muhafazakar görünenler ise daha barışcil politikalar izliyorlar.

    muhafazakar kitle aslında kaba saba olsalar bile daha iyi niyetliler. demokratlar ise daha kültürlü olmalarına rağmen daha faşizan ve at gözlüklü oluyor. ve tüm dünyada buna paralel bir etkileşim var ilginç bir şekilde. kavramların içi boşaltılmış ve o kavramları savunanlar tam tersi icraatler yapıyorlar.

    trump ulusalcı ve halkının değerlerine sahip çıkıyor. biden ise küreselci elit kesimin sermayesine hizmet ediyor. bu çerçeveden bakılınca aslında durum çok daha anlaşılır. eğer oy verme hakkım olsaydı bende burdan doğru barışçıl politikalar izleyen trump'a verirdim oyumu.

  • kadından komando mu olur

    senin 4. karın olacağıma, komando olup
    savaşta ölmeyi tercih ederim tipsiz, mağara adami herif.

    sakalına tüküreyim senin.

    edit: kadını malzeme gibi görüp küçümseme durumu aşırı uç zihniyetlerde mevcut. aşırı dinciler 4 kari almak isterken, aşırı sol ozgurlukculer de 4 sevgili edinmeyi normalleştirrerek kadını asagiliyor aslinda. sadece aşırı dincilere has değil bu aşağılama olayı. bu noktayı da kaçırmamak lazım. modern kesimde bulunup, kadını üçer-beşer sevgili yapan, onu mal gibi görenler de, hiç azımsanmayacak sayıdalar. tek yönlü bakmamak lazım. bu zihniyet genel olarak çok can sıkıcı bir zihniyet.

    edit2: tabi bunun olmasında, menfaat vb. bilimum sebep için kendini erkeğe malzeme gibi sunan gerek aşırı tutucu gerekse aşırı özgürlükçü kadınlarımızın da kabahati büyük. kötü örnek oluyorlar ve erkeklerin bu yaklaşımını güçlendiriyor.

  • kadın aldatıyorsa suç eşinindir

    hey maşşallah!

    feminazilik erkeklere de sıçramış. kadın aldatıyo ve onun sorumlusu da erkek oluyo. vay anasını:))

    kadın mutsuzsa "ayrılabilir" mesela!? "boşanma" diye bir eylem var biliyosun? aldatmalarınıza kılıf arayıp, milletin karısını götürmek için kendinize savunma mekanizmaları oluşturmayın. bu şekilde vicdanınızı rahatlatamayacaksınız üzgünüm....

    aldatmanın hiçbir gerekçesi olamaz. ama ayrılmanın bir sürü gerekçesi olabilir.

    şerefsizlik abidesi bir tespit!

  • gelmiş geçmiş en overrated müzisyenler

    (bkz: sezen aksu) başı çeker.

  • dünyada bu kadar aç insan varken hayvan beslemek

    işyerimdeki hayvanlara mama ve su bırakırken, etraftaki cahil moronlardan, hayvanı kıskanan tiplerden duydugum önerme. adamlar hayvanı kıskanıyo ya resmen, bana : "kedi olmak varmış anasını satiim, bedava ye iç yat" diyo, allah'ın ayısı.

    hayatta tek kuruşunu kimseye vermez, adi şerefsiz, ama bu hayvana verilen aylık 30-40 lirayı kıskanır resmen.

    hadi mama parayla madem, ondan geçtim, su bedava ama, ac hortumu doldur, hayvan içsin. onu niye yapmıyosunuz? ben olmasam hayvanlar susuzluktan ölücek lan!
    aksama kadar bahcede sigara içip, geyik muhabbeti yapıyosun, eğil de hayvana bi su ver. ama yooook maksat üzüm yemek, degil bagcıyı dovmek.

    not: 1-2 ayda bir, 67.25 tl 'ye, 15 kiloluk micho kedi maması alarak işyerindeki 20 tane kediyi doyurabiliyorum. aylık ortalama 30- 40 tl oluyo. bu parayla öğrenci okutacak halim yok di mi denyolar.

    (bkz: sokak hayvanını kıskanan cahil denyolar)

    edit: adamın aylık sigaraya verdiği para 300 tl ye yakın. içkisi de olsa sen düşün. esas kendileri gitsin cocuk okutsun.