utopian3
profili

  • chp'li yöneticinin çocuk istismarı

    adam anında ihraç edilmiş, işlem başlatılmış. olay bizzat diğer partililer tarafından ortaya çıkartılmış, kimse korumamış. malum parti ve malum vakıflarda olanın aksine..

  • akp istanbul il başkanının twitter paylaşımları

    üst edit 2: arkadaşlar herhangi bir suç isnat etmek amacıyla paylaşmadım bunları, gördüm ve yorumsuz paylaştım. nereden servis ediliyor vs denmiş, twitterda tarihe dayalı arama yapmak çok zor değil, haberde görünce dur bakalım chp il başkanının 2011'den paylaşımları vardı o kadar gündem oldu acaba bu kişi ne paylaşmış diye baktım zaten ekteki tweetlerde ilk zamanlarından yani öyle süper ötesi güçler hackerlık vs yok ortada. kimseye herhangi bir suçlama da yok. umarım ki bunlar twitterdan kaynaklı veya reklam için satın alınan falan bir yerden gelmiştir.

    akp istanbul il başkanının değiştiği haberini görmemle, dur bakalım bu twitter'dan ne paylaşmış acaba diye göz gezdirirken gördüğüm, görünce şok olduğum paylaşımlar.

    arkadaşlar bir kaç hukukçu arkadaş uyardı resimlerde görülen kişiler reşit olmayabilir diye, o yüzden kaldırdım, ilgili görselleri vs polise ihbar olarak gönderdim, neden böyle paylaşımlar var, yanlışlıkla mı yoksa twitter'dan kaynaklı mı bilmemekle beraber bir adet yasal sıkıntı yaratmayacak tweeti örnek olarak buraya bırakayım.

    https://twitter.com/…ocak/status/233267553965834240

  • berat albayrak

    öncelikle: https://www.youtube.com/watch?v=x7pw3qhvss8

    maillerin yarısına yakınını okuduğum bakan. *

    şimdi bir takım çomaristanlı arkadaşlar bir şey bulamadılar o yüzden özel hayatına saldırıyorlar demiş.

    şimdiye kadar gördüklerim: yabancı basında ve türkiye'deki 3-5 sol basında powertrans rezaleti haberleştirildi. türkiye'deki sitelere jet hızıyla erişim engellendi ama özetle berat oğlan ırak'tan ışid petrolünü alıp avrupa'ya kadar giden petrolü transfer eden şirketin fiili olarak başında.

    berat'ın lise arkadaşı halil danışmaz , berat'ın torpili ile makam ve para sahibi yapılmış thy'de kritik görevlere getirilmiş, abd'de lobicilik ve fethullah'a karşı ajanlık
    yaptırılmış. parti içindeki isimlerle ilgili raporlar vermiş.

    aydın doğan'ın damadı mehmet ali yalçındağ , başında bulunduğu medya grubuyla ilgili tüm şirket içi ve kişisel bilgileri gün gün rapor etmiş damada. nitekim istifa etti ardından.

    bunlar yarısında benim de gördüklerim tamamını okuyamadım henüz dediğim gibi. 2000'den beri silmemiş maillerini damat.

    özel/genel ayrımı siyasette bizzat cb tarafından kaldırıldı. öyle deniz baykal meselesine gitmeye gerek yok, deniz baykal siyasetçi ve siyasetçilerin aldatması siyasi olarak koz olarak her zaman kullanılmıştır dünyada zaten. (bkz: monica lewinski) . hayır daha vahim bir şey oldu bu ülkede. bizzat insanların özel hayatı ve hatta yatak odası siyasetin konusu yapıldı türkiye'de. :

    -kızlı erkekli evlerde kalıyor bunlar denerek, üniversite öğrencilerinin büyük çoğunluğu ahlaksız ilan edildi, bir kısmının evi basıldı, bir kısmı evlerinden çıkartıldı, meydanlardan yuhalatıldı.

    -en az üç çocuk mottosuyla her türlü doğum kontrol yöntemi zorlaştırıldı ve pahalılaştırıldı. dünyanın pek çok yerinde ücretsiz edinilebilen doğum kontrol haplarını utanmasalar reçeteyle satacaklar.

    -eşcinseller hastalıklı ilan edildi, bizzat aile bakanı tarafından.

    -bir takım şeyh bozuntuları kamera karşısına geçip bilimsel olmayan cinsellik dersleri
    verdiler akp döneminde.

    hal böyle olunca, insanın özel hayatına bu kadar karışan iktidarın mensuplarının da en azından özel hayatında bunları uygulamasını beklemek hak haline geldi bence vatandaşlar için.

    seks oyuncakları meselesini geçtim, çok yazan çizen olmuş:

    -lan beratla eşi üniversite yıllarında kızlı erkekli evlerde toplantılar organize etmişler.

    -evli değilken beraber yaşamışlar

    -esra ve sümeyye erdoğan 'yerli de yerli' diye tutturan babalarının aksine türkçeyi doğru düzgün konuşmak yerine özenti özenti cümlelerinin yarısını ingilizce yarısını türkçe konuşuyorlar kendi aralarında bile. (berat'ın hakkını verelim, bu konuda hassas, türkçe yazmış hep )

    şu yukarıdakileri herhangi bir yurdum genci türkiye'de yapsa akp seçmeninin nefretini, belki hatta dayağını kazanır. bana sorarsanız hiçbirinde sıkıntı yok. seks oyuncaklarında da sıkıntı yok. ama demezler mi ulan senin yapabilidğin şeyleri vatandaşların da yapabilsin?

    bonus: maillerde bir bölüm var ki okumayı bırakıp gülmeye başladım: sümeyye staja başladığı yerden mail atıyor. yeni yerim burası vs diye. beratla esra hayırlı olsun vs derken bilal erdoğan "ya ben anlamadım şimdi girdim websitesine falan hiçbişey anlamadım" diye mail atıyor. bütün aile bir olup sümeyye'nin staj yaptığı yerin ne iş yaptığını anlatmaya çalışıyorlar bilale, zar zor anlıyor(ya da anladığını iddia ediyor) .