adamklibindenkorkanadam4
profili

  • huzur istiyorum erkeği

    kişisel alanlarını taciz ettiğiniz erkektir. dakika başı neredesin aşkım, buradayım aşkım gibi özgüveni düşüklere dert olmuştur.

    ayrıca bu durumun kadını, erkeği yok. sapkınlık iki tarafta da mevcut. anladığınız anda, en ufak şüphe de kaçınız efenim.

    böyle sevgi düşman götüne.

  • ortaköy'de öldüresiye dövülen 3 kişi

    kafa atan zeytinburnu, esenyurt gibi yerlerde nam salmış cezaevinde yaptığı infazlarla ve sedat peker yakınlığı ile bilinen burak döner'in yeğeni emirhan döner sanırım videodan gördüğüm kadarıyla.

    anjelik dahil beşiktaştan itibaren kilyosa kadar tüm mekanların kapıları da sarallar ailesinin adamlarına ait. kafa atanın cesareti ile, bodyguardın kini ve sonraki kurşunlama olayını biraz açıklıyor bu durum. bu olay daha çok su kaldırır, bir süre bu bölgedeki mekanlardan uzak durmanızı öneririm.

  • abdullah avcı

    biz bunları başakşehirle, beşiktaşla, milli takımla anlattık. yetmedi istatistikleri çıkarıp koyduk masaya, çağdışı futbol dedik anlattık. yetmedi korkaktır dedik 2-0 rövanşında, 0 - 0 a oynar dedik, oynadı yanılmadık.

    parselizasyon, yan pas geri pas gibi saçma bahanelerine en son havada nem varı ekledi. bugünde yağmuru ekler, rakibin 10 kişi kalması oyun planımızı bozdu der, iki de muhabir fırçalar çekilir kenara. 3 hafta daha kötü sonuçlar alır, tazminatını da bavulunu da toplar kovulur amacına ulaşır.

    kendisi bu ülkenin futbol anlamında başına gelmiş en kötü figürlerden biridir. torpilin, siyasal islamın futbola da yansıdığı ortamda sinsi bir abdurrahman çelebidir.

  • hüseyin avni coş

    sevişirken şu görüntüleri aklımıza getirsek, geciktirici sektörüne darbe indiririz amk.