wakuman2
profili

  • netflix türkiye

    ekşisözlük başlığında bir tane daha "netflix içeriği yetersiz" entry'si girilirse reed abi kendi gelip dizi çekmeye başlayacakmış.

    http://i.imgur.com/fap2med.jpg

    netflix ile ilgili tek bilgi: içeriği yetersiz. evet yetersiz. sistemimizden atalım artık evet içeriği yetersiz. lütfen yeter siz.

  • elon musk

    politik dogruculukla elon musk'i "cok da onemli biri degil yeaa" diye gostermeye calisanlar bitmiyor, durdurulamiyorlar. sevmiyorsan sevmiyorsun. adamin yaptigi ise saygi duymuyorsan yine tamam ama sacma sapan sekilde biyik altindan "bunu sevenler ergen" diyebilme sinsiligi nedir yahu?

    adamin yazdigina bakiyorsun bastan sona yanlis bir sey gorunmuyor ayri ayri okudugunda cumleleri. ama hepsini birlestirip okudugunda yani normalde oldugu gibi, bir niyet ve alt metin cikiyor karsina. yeni moda elestirmenlik boyle bir sey. futbol cahili futbol yazarlarinin yaptigi gibi bir sey yani. 5 milyar dolar devlet yardimi aliyor diyor ama abd cikisli diger tum otomobil ve uzay sanayi sirketlerinin de ayni sekilde yardim aldigini soylemiyor. bilimi paketleyip servis ediyor diyor da inovasyonun zaten bu demek oldugunu soylemiyor. genc dimaglara hitap eden dukkan sahibi diyor ama hedef kitlenin bu konulari merak edip arastirmasina katkida bulundugunu da ustune eklemiyor.

    en sinsi elestiridir bu. politik dogruculukla "etliye sutluye karismadan" alttan alta gecirmek. geciniz.

    dunyanin en iyi adami falan degil elon musk ancak su anda hayal satmasina ragmen bu hayallere de ulasabilecegini gostermeye calisiyor. sosyal olarak da garip bir adam. kafasinin icinde donen tilkileri sesli dusunerek disariya yansitangillerden.