bakkal07064
profili

  • en düşük memur maaşı 22 bin lira

    onu anladık papağan gibi tekrarlamayın. diğer memurlara ne vereceksiniz onu söyleyin. kademeli mi, oransal mı, seyyanen mi?

  • akşener'in erzurum'da kalabalık toplayamaması

    erzurum gibi yobaz bir şehirde yine iyi bir kalabalık.

  • 6 nisan 2023 millet ittifakı seçim işbirliği

    14 mayıs'ta yapılacak milletvekilliği seçimlerinde liste hazırlıkları devam ederken millet ittifakı'nda yeni bir gelişme yaşandı. buna göre; saadet partisi, deva partisi, gelecek partisi ve demokrat parti; chp listelerinden seçime girecek

    https://www.haberturk.com/…i-chp-listesinde-3580396

    işte bu çok güzel haber. hayırlı olsun. son durumda deva, gelecek, saadet ve demokrat parti chp listesinden girecek. chp ve iyi parti de 10 ilde ortak listeyle girecek. millet ittifakı meclis çoğunluğu almak konusunda ciddi bir irade ortaya koydu. tebrik etmek lazım. umarım 301 mv çıkar. akp ve mhp'nin kendisine yarar diye çıkardığı seçim kanunu ayaklarına dolanacak, görünen o.

    büyük ihtimal 200'e yakın chp, 100'e yakın da iyi parti vekilinin çıkmasıyla sonuçlanacaktır bu işbirliği. mevcut anketlerdeki oy oranlarına yakın oy alırsa iyi parti ve chp, 301'i rahat geçecektir inşallah.

    cumhur ittifakı şoktadır herhalde. masa devrildi devrilecek dediler ama ortada devrilen masa yok hatta çok daha güçlü bir ittifak var. cumhur ittifakı aslında istemeden 6'lı masanın daha da güçlenmesine, bir araya gelmesini sağladı.

  • andımızı okuyan öğrencilere tepki gösteren müdür

    zorla kendine sövdürmüştür. kendine gelmesi gereken biri varsa o da müdürdür.