drahomaturg5
profili

  • voyager 1'in hakkın rahmetine kavuşması

    (bkz: mekanı andromeda olsun)

  • fatih terim

    16 eylül 2021 gecesi lazio'yu romanya'dan, championship'ten, erzincan'dan, erzurum'dan, alanya'dan, portekiz sonuncusundan topladığı çoluk çocukla tokatlayan hoca.

  • 17 ağustos 2018 jim carrey'in attığı tweet

    https://mobile.twitter.com/…tus/1030549493807116288

    suudi arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri tarafından yemen'de vurulan otobüste hayatını kaybeden çocuklar için attığı, abd'yi hedef alan, büyük cesaret örneği olan tokat niteliğinde tweet:

    40 innocent children killed on a bus in yemen.
    our ally.
    our missile.
    our crime.

    40 masum çocuk bir otobüste öldürüldü.
    bizim müttefiğimiz.
    bizim füzemiz.
    bizim suçumuz.

    şimdi seni daha da çok sevdim jim. dünya medyasında çok az yer bulan bu katliam senin sayende dünya gündemine girdi. allah razı olsun.

    edit: çizim de jim carrey'e aitmiş.

  • istiklal marşı'nı okuyacak futbolcu kalmadı

    türk futbolunun yakasından bir an evvel düşmesi gereken gereksiz kişinin beyanı.

    rıdvan senin fikrini hiç kimse merak etmiyor. bırak şu futbolun akil adamı ayaklarını. yabancı istemiyorsan yabancıdan kaliteli yerli oyuncu yetişmesine ön ayak ol. madem ülke futbolunun durumu seni böyle saçma sapan açıklamalar yapmaya itecek düzeyde rahatsız ediyor, o yorumcu koltuğundan bir zahmet kalk. giy eşofmanı, yerli futbolcu nasıl yabancı ile haklı rekabete girip galip çıkabilir bununla ilgili projeler geliştir. bak futbolcu iyi oldu mu cengiz, enes, emre çolak, çağlar, hakan nerelere gidiyor görürüyoruz. bırak şu zorlama, içi bomboş miliyetçilik aforizmamsı laflarını.

    türk seyircisi kararını çoktan verdi. forma nasıl olsa benim diyip kendini gram geliştirme ihtiyacı hissetmeyen, gamsız, yetenek fakiri futbolcuları izlemekten illallah dedik artık. istiklal marşını statta binlerce kişi hep bir ağızdan okuyor merak etme. biz kaliteli futbol izlemek istiyoruz. bizim futbol zevkimize karışma. hayatımıza, 90 dakikalık keyfimize kafana göre müdahele edebileceğini mi zannediyorsun? sen kimsin? milyonlarca futbol taraftarının görüşüne karşı senin ne haddine böyle açıklamalar yapıp ortalığı bulandırmak? bıktık artık senden de senin bu gereksiz yorumlarından da. futbolumuza dokunma. dokundurtmayız. artık uyandık. bir daha da uyumaya niyetimiz yok.

    hadi kardeşim hadi boş yapma. işimiz gücümüz var. bir de senin şu laflarını dinleyip sinirlerimizi bozmak istemiyoruz durduk yere.

  • felipe melo