vault132
profili

  • meral akşener

    35 yaşına geldim, 20 senedir şu sözlüğe göre her seçimde akp iktidarı devriliyor. sonra sandıklar açılıyor, aziz nesin sözleri bir süre paylaşılıyor ve diğer seçim tekrar başa dönüyoruz.

    20 sene sonra ilk defa gerçekten birşeylerin değişme umudu var ama bu sefer muhalefet yine aynı ciddiyetsizlikle zaten kazanıcaz, kılıçdaroğlu aday olsun gibi saçmasapan bir argümanla geliyor. arkadaşlar olmuyor, yıllardır sandıkta dayak yiyip dönüyoruz.

    bu kadında çıkıyor diyor ki bu işin şakası kalmadı, bakalım anketlere kimin kazanma ihtimali yüksekse onu aday yapalım.

    hala birileri çıkıp diyor ki erdoğan’ın karşısına kim çıkarsa onu destekleyeceğiz. canım arkadaşım sen ben desteklerizde sonra seçimi kaybedince götümüze baka baka döneriz yine sandıktan. çoluğumuz çocuğumuzun geleceğiyle kumar mı oynayacağız dedenin keyfi için?

  • selçuk inan

    medya tarafından inanılmaz kollanan oyuncu. epi topu devre arası oyundan çıktı tüm ailesi katledilmiş gübi davranılıyor. bütün basın sneijder'i hocayı yönetmi yemeye çalışıyor alt tarafı adam devre arasında oyundan çıktı diye. mobbing uygulanıyo yazan var yahu, sanki taciz edilmiş. en son yasin'e böyle uyuz olmuştum menejeri sürekli maaşıyla ilgili haber çıkartıyor diye şimdi selçuk iki etti.