grazerin4
profili

  • flört esnasında birden bire iletişimi kesen erkek

    waiting by the phone diye bir bolum var sabahları dinledigim radyo programında. flort doneminin en basında, 1 veya 2 kere cıktıktan sonra eger taraflardan biri her sey sozde cok iyi giderken iletisimi keserse, digerinin telefonlarına cıkmazsa/bloklarsa vs... o kisi radyoyu arıyor, radyocular da iletisimi kesen tarafı arayıp "noldu niye begenmedin?" diye soruyor. acayip komik sebepler duydum simdiye kadar:

    - adamın evine gitmisler, ormanın ortasında minimalist akım bir kulubeymis, tuvaleti dısardaymıs.

    - adam eski kız arkadasını 20bin dolar dolandırmıs, hapse girmis cıkmıs, yeni kız adamı google'layınca goruyor bunu.

    - asırı buyuk cinsel organ. radyocular "ı guess congratulations" dedi.

    - bir kere kahve icmeye cıkmıslar, aksamına adam 6 aylık cesitli bayram seyran konser aktiviteleri ayarlayıp mailine bir suru invite olarak gondermis.

    - devamlı adama "kac para kazanıyorsun" diye darlayan kadın.

    - adamın evine gidince gozleri kamasıp, emlakcı gibi evin tuvaletinin, banyosunun, mutfagını, terasının fotografını ceken kadın.

    - bulusmada adam icecek sektorunde calısıyorum demis, asırı da sık bir takım giyip gelmis bulusmaya. kız bunu sirket sahibi filan zannetmis. tesadufen o hafta bir yerde otururken adamın icecek otomatlarına kutu kola doldururken gormus.

    - sukran gununu benim ailemle gecirecegiz, noeli benim ailemle gecirecegiz diye ilk bulusmada birbirini darlayan mallar.

    - kadının muzisyenlere menajerlik yaptıgını duyunca, "bak bak bi sarkımı dinle, dur bak simdi bunu dinle, bak bu cok super" diye 3 saat boyunca zorla sarkılarını dinletip kadına fenalık gecirten adam.

    - sırf bedava luks bir yerde yemek icin adamla yemek yiyen kadın. igrencti orospu. tinder'dan bulup luks yerlerde yemege gidip, yemegin sonunda "oldu o zaman, simdi kalkmam lazım" diye terkediyormus. bunu her hafta bir kac kere yaparım dedi bir de.

  • internetten tanışılan kişiye aşık olmak

    gelin ekşiciler, international dedikodu var:

    bugün spor salonunda yunan bir adamla tanıştım. türk olduğumu öğrenince hemen sıcak bir iki muhabbet oldu, ne kadar kültürümüz benziyor falan filan. benim nişanlım da türk, sana acaip benziyor, dedi. "aaa öyle mi ne güzel." fotoğrafını gösterdi. adam seviyor belli. aklında hep o var.

    y: işte mesaj attım ama şimdi uyuyo. kavga ettik bana cevap vermiyor.
    g: mesaj atar ya sıkıntı yapma.
    y: türkiye'ye gidip onu buraya getireceğim, çok heyecanlıyım. ailesiyle tanışacağım. kız isteme filan olacak. sonra da evleneceğiz.
    g: aa ne güzel. tebrik ederim.
    y: sence burada mı evlenmek kolaydır, türkiye'de mi?
    g: amerika'da evlen çok kolay, türkiye sağlık raporu filan istiyor, boşver.

    adamla nerede evlenilir muhabbeti de yaptık. evet.

    y: hep skype'tan konuşuyoruz.
    g: tabi uzun mesafe ilişkisi zor malesef.
    y: nasıl tanıştık biliyor musun? linkedin'den mesaj atmıştım, o da cevap verdi, öyle muhabbet başladı.

    evet arkadaşlar, bu dünyada linkedin'den karı düşüren adamlar var. ben şok. içimden ohaaaaaaaaaa dedim bi.

    g: ayyy çok ilginçmiş. ne zaman oldu bu?
    y: bir kaç ay önce.
    g: sen bu kızı gördün mü? yüzyüze? buluştunuz mu?
    y: hayır işte gideceğim gelecek ay.

    sen manyak mısın arkadaşım, saf mısın?! türk kurnaz hatun seni kafalamış, bulmuş amerikan vatandaşı çocuğu, evlenecek alacak tabi green card'ını!

    2 günde "sana aşığım, 3 yıldır kimseyle birlikte olmadım, kimsenin eli elime değmedi, ama sen çok farklısın" falanlar filanlar. tüm ailesine, eşine, dostuna, iş yerine "evlenip amerika'ya taşınıyorum" demiş. bu çocuk da hala bana "aramız biraz soğuk gibi, yalan mı söylüyor ya anlayamıyorum." diyor. 30küsür yaşında adam. 2. evliliğini resmen tanımadığı bir kadınla yapacak. cumburlop diye evlilik. allah akıl fikir versin.

    y: siz türk kızlar mert, sözünün eri insanlar mısınız?
    g: evet, dedim. ya çok dürüstüz ya da çok iyi yalancılarız, yalan söylediğimizi anlayamazsın.

    bacım okuyorsan helal olsun. bravo resmen.

  • izmit'te kız kavgası

    kavgada meme gördük, çok güzelmiş yağmur hanım tebrikler. yalnız 27bin facebook follower'li türbanlı kız görmek kavga videosundan daha ilginç bence. akp izmit genclik kollarinda o kadar follower yoktur. türbanlı duygu kandemir'in akıllara zarar paylaşımlarından bazı örnekler:

    "benim gibi boynundan koklayarak öpen kadını bulursan öl ona."
    "kavgada emanetine değil bileğine güvenendir benim kardeşim"
    "öpmek için dudağı tercih edenle değil alını tercih eden adamla yaşanır asıl mutluluk"
    "senin öyle bir hayatını sikerim ki şeytan bile maşallah çeker"
    "küpe takan erkek değil eli tesbih tutan insan beni adam edebilir anca"
    "bir oğlum olsun ve desinki sevgilime yavşadı taktım emaneti anne"
    "herkes hevesini alıcak bense soyadını paşam herkes çıldıracak"

    böyle bir insan var ya! bu var yani. böyle bir kadın var. bu nedir ya?

  • editörlük pozisyonu için boydan 5 fotoğraf istemek

    dergi editörlüğü için başvuru yapan bianet yazarı irem dönmez'in başına gelmiş olay. dönmez'in özgeçmişini inceleyen dergi yetkilisi kendisinden değerlendirmek için en az 5 boydan fotoğraf istemiş. en az 5.

    whatsapp ekran görüntüsü

    https://twitter.com/…tus/611617987003580417/photo/1

    cürrete bakınız. iletişim sektöründe çalışan iletişim özürlü saygısız hayvana bakınız. bacaklarıyla beliyle mi yazıları yazıyor, okuyor, düzeltiyor, ne yapıyorsa sanki neyine bakacaksa?! bunun sapıklıktan başka bir açıklaması olabilir mi? keşke adını sadını yayınlasa da şu derginin, özgürce protesto edebilsek! bu tip sapık andavallara kesinlikle prim verilmemeli. eşek kadar olmuş bugüne kadar iş yaşamını, kadınlara nasıl davranılması gerektiğini öğrenememiş, bence bu herif sektör değiştirsin kendi iyiliği için. yoksa kazara bir gün o boydan fotoğraf istediği kadınlardan birinin maço abisine, kocasına denk gelir, bu yaptığının bedeli sosyal medya lincinden fazlası olur o durumda.

    daha bugün okudum 3-4 gün önce korkunç bir cinayete kurban giden genç kızımız cansu kaya için açılmış anma sayfasında "kızlar üniversiteye yiyişmek için gidiyor" yazanları. aynı zihniyet. aynı zihniyet. aynı zihniyet. bunu düşünen, editörlük yapacak kadının vücudunu değerlendirmeyi kendine hak görüyor. bunu düşünen markette prezervatif alan kızı facebook'ta bulup eklemekte sorun görmüyor. okulda eteğini açmakta, taciz etmekte, otobüste minibüste sıkıştırmakta sorun görmüyor... erkekler bir rönesans reform dönemine girin, bir toptan değişin artık ya...

    http://haber.sol.org.tr/…fotografi-istediler-120106