ah beni beni2
profili

  • eyyup akbulut

    yürek yemiş bir cumhuriyet savcısına benziyor.bu zamanda aşağıdaki ifadeleri kullanmak yürek ister. üstelik soruşturma da başlatmış.

    "bugün uygulamada olan sokağa çıkma yasağı, maske takma zorunluluğu, sosyal mesafe kuralı, seyahat kısıtlamaları, tamamı hukuka aykırıdır."

    üzgünüm ama bu savcının görevden alınması, yerinin değişmesini bekliyorum (herkes gibi). bir hafta on güne kalmaz hakkında işlem yapılır. umarım yanılırım.

    sn. savcı da bunun bilincinde. ama kendi ifadesiyle "haysiyetli bir hukukçunun" bir şeyler yapması gerekli.

    "yok mu yürekli bir savcı" "cumhuriyet savcıları, adının hakkını versin"...diyordunuz ya...
    hadi bakalım, kimler savcının yanında yer alacak kimler karşısında duracak görelim...

    peşin edit: savcıya aklımıza gelmeyecek isnatlar yüklenebilir. buna da hazırlıklı olmak lazım. değerlendirmemizi düşüncelere göre yapıyoruz. kişiler bizi bağlamaz.

    edit2: bir şeyi de beğenin amk. yok samimi değilmiş, yok bu zamana kadar neredeymiş!!! ulan adam kariyerini riske attı! mecbur muydu? sizin için hakiketen değmez amk.

    edit3: çok küçük bir ihtimal olarak, "gündem değişme" ihtimalini de göz önünde bulunduruyorum. malum bu aralar ekonomi, sedat peker vs çok konuşuluyor. umarım yanılırım.

    edit4: videonun tamamını izledim ve bu açıklamanın samimi olduğuna şüphem kalmadı.

    edit5: google'da ismini attığınızda t24, sözcü, abc, aykırı vs. gibi 5-6 haber sitesi dışında (ki bunlar bildik muhalif siteler) ana akım medyada yer almadığını görüyoruz. bunu da unutmamak gerek. ciddi endişe yaratmış olmalı.

  • 10 eylül 2016 istanbul trafiğinin ülkeye yayılması

    9 eylülde başlayıp bugün halen devam eden kavimler göçü... istanbul izmir istikameti (600km yaklaşık) bazı yerlrr hariç kilit noktasında. her yer 34 plaka... izmir istanbul yönüne giden bana istanbulda savaş mı çıktı dedirmistir. o derece. kaçıyor millet resmen.

    o değil de kocaeli yalova bursa balıkesir manisa izmir muğla neredeyse tüm egenin trafiğini felç eden bu kadar araba istanbula nasıl sığiyor vay amk. allah sabır versin herkese.