ebu kafir2
profili

  • halep

    siyasal islamcılar zayıfken mağdur, güçlü iken acımasız ve zalimdir.

    şimdi halep'teki cihatçı teröristlere ağlayıp buradan bir insani dram hikayesi çıkarmaya çalışanların destekledikleri gruplar halep'teki kudretli zamanlarında kamu görevlilerini çatılardan aşağı atıp öldürürken, anaokullarına bombalı saldırı yaparak 41 çocuğu öldürürken, alevi köylerini basıp alevi sivilleri öldürürken, 12 yaşında çocuğun bile kafasını keserken, sivillerin yaşadığı bölgelere cehennem topuyla saldırırıp binlerce sivilleri katlederken şimdi ağlayıp insani vurgular yapanlar ya lokum dağıtıyordu ya da zil takıp oynuyordu.

    siyasal islamcılar insani bir zulmün karşısında olacak bir ahlaki tutuma sahip değiller. kendileri güçlü iken yaptıkları zulme, cinayetlere seslerini çıkarmazlar hatta desteklerler. şimdi cihatçı terörist grupları insan olarak bizlere yedirmeye çalışıyorlar.

    islamcıların mağdur olması gelecekteki iyi bir dünya için iyidir.

    bu iki yüzlü ortaçağ mirası barbar zihniyetle savaşıp bu vahşileri yeryüzünden silerek bize daha iyi bir dünya bırakanlara selam olsun.

    ayrıca gözyaşı pınarlarınızı çok kurutmayın size lazım olacak. yakında "rakka ağlıyor" "rakka ölüyor" "rakka'da katliam var" diyerek zırlayacağınız günler yaklaşıyor.

    not: esadçı veya alevi değilim

  • 6 eylül 2016 ışid'in tanklarımıza saldırı anı

    tankları anti-tank füzelerine karşı koruyan aktif elektronik perdeleme sistemleri var. her gün 10 tankın bu füzelerle havaya uçurulduğu suriye bataklığına bu tankları koruma olmadan sürersin. çünkü türk askerinin kanı ucuzdur. şehit oldu der geçersin. asker neden şehit oluyor diye itiraz edene de vatan haini dedin miydi iş tamamdır.