siyeregrisi3
profili

  • jean-claude billong

    inandıkları şey şu;

    beşiktaş’ın 6 puan ve 5 averaj öndeyken kalan 3 maçta 2 kez yenileceğini, galatasaray’ın kalan tüm maçlarını kazanacağını, galatasaray’ın beşiktaş’ı tamı tamına ne eksik ne fazla 2 farkla yeneceğini ve bunlar olurken fenerbahçe’nin de puan kaybedeceğini öngören beşiktaş yönetimi 1-0 yetmez diyerek rakip defans oyuncusunu satın almış. hikaye bu ya, satın alırken sözleşmesi uzamasın diye sakatım ayağına maçlara çıkmayan aboubakar aracı olmuş. adam maça çıksa zaten lig nisan ortası bitecek.

    o rakip defans oyuncusu oyunda olmadığı ikinci yarıda, derbi öncesi tüm önemli oyuncularını çıkartan beşiktaş, yedekleriyle 2 gol daha atmıştır.

    maçın hikayesi gerçekte ne derseniz, maç öncesi gerilen ortam sebebiyle hatayspor hocasının, kasımpaşa’nın milli aradan sonra eksik beşiktaş’a yaptığı önde basma olayını savunmayı öne çıkartarak yapmaya çalışması. kasımpaşa bunu yaptığında beşiktaş aşırı eksikti, kasımpaşa skor bulduktan sonra geri çekilmişti. maç 1-0 bitmişti. beşiktaş’a bunu yapıyorsan ilk golü atacaksın. kaldı ki hatayspor aşırı motive olmanın dezavantajını yaşadı, 2-0 olduktan sonra açın bakın hataysporlu oyuncular santranın orda kümelenip motivasyon konuşması yaptı.

    tüm bunlara rağmen yalan dolan bir hikayeye, (ki kimin tornasından çıktığı belli) inanıyorsanız üzülürüm, cidden bu tıbbi durum, sizinle hiç bir problemim yok. allah şifa versin.

    benim hedefim aklı basan adamlar. beşiktaş’ın bunca eksik, sakat ve ucuz bir kadroya rağmen elde ettiği çifte kupalı başarıyı çamur at izi kalsın mantığıyla lekelemeye çalışanlar, siz var ya siz.

    (bkz: orospu çocuğu)

    edit: çok mesaj aldım ve fark ettim ki çok haklıyız. bir tane galatasaraylı bile şu dediklerimi çürütemedi. tek geri bildirim bu kocaman entryde 2 satır. o kısmını da düzeltelim.

    ikinci yarıda frene bastı beşiktaş, n’kodou ve atiba çıktı. n’kodou sakatlanmıştı. ghezzal, larin ve ljajic kart sınırında olduğu için ronaltiye aldılar. billong’un sahada olmadığı hatayspor, atiba ve n’kodou yokken ve ghezzal, larin, ljajic rolantiye almışken 2 gol daha yedi.

    yedek kadroyla 2 gol daha attılar demem bazılarını rahatsız etmiş ve şu koca yazıda itiraz edebildikleri tek nokta buydu. sunduğum onca done dururken, bir tek bu kısmına cevap vermişler. bakın gençler, badem bıyıklılar, lütfen enerjinizi mehmet ağar ve fetö ile olan ilişkinize harcayın.

  • srpski film

    altı üstü bi filmden korkan ergen turnusolu. suriye’de her gün sırpski filmin babası var.

  • esrar ve uyuşturucudan anladığını belli etmek

    esrar ve uyuşturucuyu ayrı tuttuğuna göre sen de bu işlerden anlıyorsun, gel moruk sıradaki kapak senin..