kevin mccallister2
profili

  • 16 mayıs 2021 espn'nin beşiktaş tweet'i

    28 senedir ankaragücü maçına ağlayan beşiktaşlılar'ın dert etmemesi gereken tweet. 28 gün sonra hiçbir galatasaraylı şaibeli şampiyonluğunuzu anmayacak. hem de dünya futbol tarihinin gördüğü en şaibeli şampiyonluklardan biri olmasına rağmen.

    (galatasaray-beşiktaş maçında verilen yalandan penaltı, beşiktaş-galatasaray maçında cüneyt çakırın galibiyeti beşiktaş'a elleriyle hediye etmesi, 7-0'lık sözde hatay zaferi ve son maçta fırat aydınus'un skandal yönetimi)

    en azından artık şeref diye kafa ütülemeye yüzünüz tutmaz diye umuyoruz ama beklemiyoruz çünkü ne arsız mahluklar olduğunuzu çok iyi biliyoruz.

  • 23 adamla yatıp geçmişi boşver senleyim diyen kız

    bu kız hakkında atıp tutmadan önce bi düşünmek lazım; bugüne kadar arzuladığım insanlarla yatıp yatmama tercihi bana bırakılsaydı ne yapardım?

    "arzuladığım herkesle yatardım" diyorsan, bu kızdan farkın nedir? sadece imkanlar elvermediği için (çekici biri değilsindir, paran yoktur, sevişecek insan vardır sevişecek yer yoktur vs. vs.) bu kızdan daha az insanla yatmış olmak, aynı kafa yapısında olmanıza rağmen seni daha mı iyi bi insan yapar? aradaki fark şu; o kız doğru ya da yanlış istediklerini yaşamayı başarmış bir bireyken, sen ona olan kıskançlığını ona hakaretler ederek ve onu yargılayarak bastırmaya çalışan eksik kalmış bir insansın demektir.

    "biriyle cinsel birliktelik yaşamak için fiziksel beğeniden çok daha fazlası gereklidir" diyorsan, "23 adamla yattım geçmişi boşver" diyen kıza "hadi ordan" diyip kendine uygun birini aramaya devam edebilirsin. “cinsel devrim olsun herkes çatır çutur sikişsin” mantığındaki modernize olmuş yobazların düşüncelerini takmaya da gerek yok. bu noktada önemli olan 23 değil de 3 kişiyle fiziksel beğeniden daha fazlası olduğu için birlikte olmuş birini kabul edip edemeyeceğini anlayabilmen.

    sevişmek için hayatının aşkını bekleyen, evlenmeden olmaz mantığıyla yaşayanlardansan da bol şans diliyorum. sadece daha önce başka birisiyle birlikte olduğu için hayatının sonuna kadar sıkılmadan birlikte olabileceğin birini reddediyorsan, çok şey kaybediyor olabilirsin. ama bu da saygı duyulması gereken bi tercihtir.

    son olarak, hayatında 23 kişiyle birlikte olmuş biri daha önce kimseyle birlikte olamamış ve cinsel duyguları bastırılmış birinden daha güvenilir olabilir. fırsatım olsaydı ve beğendiğim herkesle yatsaydım bu beni güvenilmez bir insan kılmazdı. bunun bilincinde olduğum için karşımdaki insanla bi birliktelik yaşayacaksam, kaç kişiyle seviştiğinden önce dikkat etmem gereken yüzlerce etken olduğunu da biliyorum. bunların başında da güven geliyor. karşımdaki insan bana güven vermemesine rağmen daha önce kimseyle sevişmediği için onunla birlikte olamam. zira güven karşılıklı değere dayanan bütün ilişkilerin en önemli unsurudur. istatistiklerden önce buna dikkat edin derim.