zimbabvedekizilmehtap6
profili

  • doktora dokunmak konuşmak falan bu ne manyaklıktır

    kendi halinde sırasının gelmesini bekleyen bir çocuğu bir anda korkudan şu hale getirmek.
    insanlarla sürekli iletişim halinde olduğu bir meslek seçip, onca eğitime rağmen iletişimin bağırıp çağırma üzerine kurulu olamayacağını henüz anlayamamış olmak.
    yaşananlara rağmen kadıncağız almış çocuğunu sessiz sakin giderken arkasından "10.000 lira ödersin, o kadar paran varsa tabi" diyerek her şeyi maddiyata indirgediğini bu derece üstüne basarak haykırmak.

    ne denir ki, hasta olarak karşılaşmak istemeyeceğiniz bir doktor içeren videodur.

  • eşime sormam lazım adamları

    “ya kime soracağıdı” dediğim adam gibi adamdır.
    cümleye kanki diye başlayan tip gelmiş adamlık dersi veriyor.

  • prime mike tyson'u dövebilecek insan

    prime olmak koşuluyla optimus.

  • kendisine saldıran pitbull'u haşat eden at

    atlar altıncı hisleri en kuvvetli hayvanlardandır, öyle ki binicileri bir süre sonra onların bu his yeteneklerine adapte olabilirlerse bir çok tehlikeyi önceden atın hareket ve tavırlarından okuyabilirler.
    bu sahnede dikkatimi çeken şey, altında gezen kurt köpeğinin atı hiç tedirgin etmezken, atın henüz pitbull’u uzaktan gördüğü anda tedirgin olması ve önündeki aracı kendisine siper etmesidir, 56. saniye. o anda, üstelik pitbull tam görüş açısında değilken at bir terslik olduğunu hissediyor, az sonra da hissettiği şeyle yüzleşiyor ve sonunda pit çifteyi yiyor. eğer at bağlı olmasaydı ilk tedirginlikte direkt ortamdan uzaklaşırdı çünkü hayvan saldırgan yapıda değil, aynı şekilde kurt köpeği de tehlike anında ortamı hemen terk ediyor çünkü saldırgan değil, pitbullsa saldırganlığın resmen vücut bulmuş hali, onca seçenek arasında (yerinde durmak, işine bakmak, oyun oynamak, koklaşmak ya da diğer türlerin sıradan davranışları vs. ) tek yaptığı sebepsizce direkt olarak saldırıya geçmek.
    enteresandır şu an televizyonda cosmos’un köpek evrimi ile ilgili bölümünü izliyorum, tüm köpekler bir şekilde işe yarıyorlar ve kesinlikle durduk yere insanlara ya da diğer canlılara saldırmıyorlar, hatta evrim’de bu noktaya gelebilmelerinin temel sebebi olarak kanlarındaki stres hormonunun azlığı gösteriliyor, aksi halde insanoğlu tarafından hemen öldürülüyorlar, yani normal şartlarda bu hayvanın bu kafayla tamamen zarar olduğundan evrimleşmemesi gerekirken, onu üreten kişilerin bu saldırganlığı görmezden gelmelerinden ötürü bir şekilde zincir içerisindeki halka olmaya devam ediyorlar. yoksa bu kadar sabıkası olup insanlar arasında yaşamaya devam edebilen başka bir canlı türü yok.
    bu videodaki atın pitbull’a (veya benzerlerine) verdiği tepkiler bu hayvanı diğer köpeklerden ayıran özellikleri açık bir biçimde gözler önüne seriyor. insanın bu videodaki rolü de gerçekte olduğu gibi pitbullu bu tür örnekler sonrasında tasmasından tutup başka bir yere götürüp bağlayarak bir sonraki saldırısına kadar bağlı tutmaktan öteye geçmiyor.

    tanım; insan temelli, zararlı bir evrilme biçimini gözler önüne seren video.

  • peynir bidonu dolu poşetlerle zara'da yatan teyze

    iyi de sana o insanların fotoğraflarını çekip sosyal medyada paylaşma hakkını kim verdi? sorusunu sorduran başlık.

  • giyotinle kafası kesilen kişinin algı süresi

    burada yazan okuyan herkesi latince bilen doktorlar zannederek entry kasan "avelleri" bir kenara bırakırsak, bilmiyoruz.

    (bkz: doktor olduğunu her yerde belirtme ihtiyacı)