drink sensibly2
profili

  • 3 aralık 2016 hükümetin tedbir kararları alması

    ekmeği karneye bağlayacakları günü dört gözle bekliyorum. gerçi bu davarlar reis bize en kıtırlarını ayırmış ehehe diye yine sevinir amk.

  • 1 mayıs 2016 sözlük hesaplarının çalınması

    üstbilgi: ekşi sözlük yönetiminden konuyla ilgili açıklama: (bkz: #60264551)

    başlığı nasıl açacağımı bilemedim şu an elim ayağım titriyor. bugün nickim kullanılarak 2 adet reklam içerikli entry girilmiş. oktay banlı [(bkz: #60256602)] ve özer kavalcıoğlu [(bkz: #60141567)] adlı iki başlıkta entry yazdığım gözüküyor. tebe volimo nickli yazarın uyarısıyla fark ettim. keza aynı durum onun başına da gelmiş.

    iki başlıktaki entrylerimi silmiyorum. zaten başlıklardaki entryleri incelerseniz bunların reklam içerikli ve 3. şahıslar tarafından yazıldığını göreceksiniz. ekşi sözlük yönetiminin bir açıklama borçlu olduğunu düşünüyorum.

    edit: burada mağduriyetimizden söz ediyoruz adam reklam yaptığımızı düşünüyor. entry sayımız azmış kıllanmış. yahu daha geçenlerde yazarlığım onaylandı bugün başıma bu geldi. ne yapabilirim? futbol başlığına 22. gol oldu entrysi girmeyerek entry sayımı düşük tuttuğum için özür dilerim. iletişim bölümünden ekşi sözlük yönetimine gerekli başvuruyu yaptım. bir arkadaş bunun ukte verilen başlıklarda bir kod ile yapılmış olabileceğini söyledi. mağdur sayısı artmadan çözüm bulunur umarım.

    bir arkadaş entry girilme saatlerine bakarak doğru söyleyip söylemediğimi kontrol edebileceklerini yazmış. ben de yönetimden bunu talep ediyorum. entry girilen saatlerde üzerinize afiyet biraz kestiriyordum arkadaşlar. uyurken entry giren sözlükteki ilk yazar olabilirim.

    edit 2: bir yazar doktorları tanıdığını doktorların böyle bir işle asla ilgisi olmayacağını söyledi. şahsen doktorları karalamak gibi bir niyetim yok. sadece nickim kullanılarak entry girilen başlıkları ifşa ettim.

    edit 3: olayda adı geçen doktorların çalışanları beni karalama yapmakla suçluyor ve inatla entrymi silmemi istiyorlar. asla böyle bir şey yapmayacağım gerekirse davacı olacağım.

    edit 4: ekşi destek ekibi imdadıma koştu. yardımcı olmaya çalışıyorlar.

    son edit: hesapların şifrelerini parayla satın alıp entryleri giren yazar tespit edildi ve uçuruldu... uygulama indirmediğini chrome haricinde bir yerden sözlüğe girmemesine rağmen hesabından entry girildiğini söyleyen bir yazar arkadaşım var. o nedenle sadece 3. parti yazılımlardan uzak durmak yeterli olmayabilir. şifrenizi değiştirmenizi tavsiye ederim.