esseq5
profili

  • 2 kişinin öldüğü domuz saldırısı

    kayınbabası can çekişirken elinden geleni yapmaya çalışmış kadın, sevdiğiniz biri ölürken ne yapacaktınız ya? silahı olsa kullanır ama yok.
    cesaretine hayran kaldığım, ölmemesine sevindiğim kadını barındıran olay.
    adam da yakacak toplarken saldırıya uğramış, o kurtulamamış ne yazık ki

  • 21 ocak 2018 antalyaspor beşiktaş maçı

    babel'in pozisyonu tertemizdi. babel yerinde zıplıyor, kolu açık değil, antalyalı geriye doğru gidiyor. yerinde sağlam zıplayanla geriye doğru kaykılıp kafaya çıkmayan çarpışınca babel dağıtıyor. çok net temiz, çok net ikili mücadele, çok net "futbol". antalyalılar bile itiraz etmiyordu zaten. aynısını attı tekrar talisca.

  • rıza çalımbay

    aradaki trol ve küfürbaz renklileri çıkarırsak, kendisini savunanların ekseriyetle söylediği şey yaşınız, yetmiyor, daha doğmamıştınız, şöyleydi böyleydi..
    benim yaşım rıza'nın neredeyse bütün kariyerine yetiyor. bu ön şartı sağladım mı şu an?..

    rıza'nın futbolculuk döneminde yaptıkları sebebiyle şu andaki anlamsız ve düşmanlık derecesindeki hırsını normalleştirmek, siyasilere "yiyorlar ama çalışıyorlar" demek gibi. çalışmaları yeme hakkını vermiyor, rıza'nın da futbolculuk zamanlarında verdiği emekler ve gösterdiği başarılar, senelerdir gösterdiği düşmanca davranışlar için kendisine bi hak ve kredi sağlamıyor.

    vefa diyorsunuz,
    trabzon'un evladı konuşmasını seba'yla açıyor, seba'nın evladıysa hakemle açıp seba'yı ağzına bile almıyorsa, bana vefadan falan bahsetmeyin arkadaş.

  • 27 mayıs 2017 manisa depremi

    (bkz: bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz)

  • the witcher 3 wild hunt

    -halbuki adı witcher olan oyunda witch olmaması gerekiyordu.