necron5
profili

  • brutal vokal denilince akla gelen vokalist

    (bkz: mikael akerfeldt)

  • gerçek vaka sayısında 145.000'lerdeyiz

    ya sizin gerçekten okuma yazmanız yok ama anladığım kadarıyla türkçeniz ve anlama kabiliyetiniz de yok. adam orda diyor ki, tespit edebildiklerimiz yanında tespit edemedeğimiz, henüz kuluçka döneminde olan, hastaneye gelmeyen, ayakta hafif atlatıp grip sananlarla birlikte 145.000 vaka olmuştur. her tespit ettiğimiz 1 vaka, aynı zamanda bu etkenlerle birlikte aslında 400 olmaktadır diyor. bazı gerizekalılar ise, okuma yazması 1. sınıf çocuğu kadar olmayan, anlama kabiliyeti 3 yaşındaki çocuktan daha düşük bazı insanlar da bunu "devletin tespit ettiği 145.000 vaka var ama açıklamıyor, bize karşı şeffaf değiller. bize gerçeği söyleyin!!!!!!!" olarak yorumluyor. gerçekten... inanılmazsınız.

  • 12 mart 2020 otogar görüntüsü

    salak salak konuşmayın. üniversiteler siz otogara koşun seyahat edin diye tatil edilmedi. oturun evinizde yurdunuzda, mecbur olmadıkça dışarı çıkmayın diye tatil edildi.

    edit: şu ortamda hasta olan 1 kişi varsa kaç kişiye bulaştırdığını siz düşünün. kendi yaşınızda %0.2 ölüm oranı olan virüsü %14 ölüm oranı olan dedelerinize veya kronik akciğer rahatsızlığı olanlara bulaştıracaksınız. şu görüntü bencillikten başka bir şey değil bana göre. "bulaşıcılık"tan bahsediyorsak eğer çevrenize karşı da bir sorumluluğunuz var.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    sevgilinizi ne kadar severseniz sevin, ne kadar sağlıklı bir ilişkiniz olursa olsun, etrafınıza alıcı gözlerle bakıp her şeye rağmen daha iyisini aradığınız oluyor mu?
    hepimiz anonim takılıyoruz burada, dürüst bir şekilde cevap verin lütfen. gerçekten çok merak ediyorum.

  • kadıköy moda'daki kekoların artışı

    sevgilisiyle oturanlara çalıların arasından bakıp otuzbir çeken, hapisten yeni çıktığını belirtip milletten atarlı giderli para dilenen (!), durduk yere birine dönüp "sen ne bakıyon lan bana?" diye üstüne yürüyen tiplere keko denebilmesi için amerika'da büyüyüp eğitim almış olmak gerektiğini gösteren artıştır aynı zamanda.