nekropsi1
profili

  • donanımhaber ölücüleri

    normalde 1 tl'te tavuk döner ayran takip eden kitle sağlıklı beslenmeye karar vermiş ve firmayı çökertmeye çalışmışlar.

    firma bu sipariş verenlerin kişiliği hakkında bilgi sahibi olsa nasıl bitireceğini bilemezdi kampanyayı. birisinin bölgesinde şube kapanmış, durur mu cengaver hemen aramış müşteri hizmetlerini peki benim mağduriyetim ne olacak demiş ve onlar da 4 kuruşunuzu iade edelim deyince hemen gürlemiş cengaver, kapıda dilenci falan varsa ona verin benim hakkımı istemiyorum demiş. şimdi bir laf derdim de... lan 4 kuruşa 40 tl'lik yemek yemeye çalışıyorsun olmayınca da dilenciye verin diye kükrüyorsun, sen peki nesin?

    adam kartlarından siparişi vermiş, doyar mı dürzü! doymaz gitmiş bir de her karta sanal kart oluşturup sipariş vermiş toplamda 7-8 tl gibi bir rakama 1 hafta doymuş. nasıl övünüyor. şu an tüm gıda borsasını yerle bir etti çünkü bu başarısıyla. arabayı da haftaya değiştirir bu tasarruf ettiği parayla.

    tek temennim grupanya hard disk faciası gibi bir facia yaşamalarıdır. öyle 200 tl'lik falan değil ama en kötü 2 bin tl tokatlansınlar. sonra amazondan sakız bile alamayacak hale düşsünler.