oymanq4
profili

  • galatasaray'ın 3. büyük olmaya doğru ilerlemesi

    dirty pussy and cock nickli bir adamın futbol yorumlaması bu kadar oluyor. sen porno izlemeye devam et kardeş.

  • atalay demirci

    türkiye'nin en ünlü bir kaç komedyenlerinden biri olarak paraya sıkışmasına mı şaşıralım yoksa yıllık 17 milyon dolar kazanan enes kanter'in ona borç veremeyecek kadar sıkışık olmasına mı? yoo kardeş yoo burada ki dram fetoculuk dramı değil borç para dramı. asgari ücretle çalışan insanlar ne yapsın lan siz sıkışıksanız!!

  • akın öztürk

    sene 2012 . askerliğimin acemiliğini kütahya da havacı olarak yapıyorum . hava inanilmaz dercede soguk. göt dağları denen 2 tane dağ var ustleri karla kapli bizde onlara bakarak egitim yapiyoruz. 3 hafta sonra egitim bitiyor ve yemin töreni sonrasi olacak özel yemeğe erlerden secilerek ailemle birlikte katilma hakkı kazaniyorum. (hayır amk cok basarili degilim ailemde sivil memur var davet edildik)

    us komutanı tüm general paşa fındıkoğlu . (adını hatirlayamadim) çay pasta börek tarzı aparatifler olan güzel bir binaya getirildik. binada en düşük rütbe yüzbaşı ben ise erim. elini sallasan albaylar yarbaylara çarpar. üsteğmen adam çay getiriyor düşün.

    kapı açıldı . arkasında 2 tane albay 4 astsubay akın öztürk girdi içeri. o zaman korgeneral . ben içten içe siciyorum etraftaki rütbeli arttıkça . herifin kıyafeti görünüşü 10 numara ve fit . sonuçta pilot adam kendine bakmış.

    ben kenarda annemle çay börek yemeye geçip ortamda fazla gozukmemeye özen gösteriyorum . ağzıma keki tikarken (askede her daim aç hisseder insan) arkamdan koluma biri girdi. ne oluyor diyemeden sağıma akın öztürk krg gnr. solumda findikoglu tüm gnrl.

    - nasılsın genç ?
    +iyiyim komutanım. iç ses: (mni skim napcam ben simdi)
    -nasıl geçti acemiliğin ?
    +iyi geçti komutanım . kısa dönem olduğum için kisa surede tamamladık ve görev yerimize intikal edeceğim. ( burada ben kısa dönemim bana iyi davran psikolojisi hakim )
    -öyle mi ? sizin diğer gençlere örnek olmanız lazım. toplumun mühendisleri okuyan aydın kesimi sizsiniz.

    annem lafa dalar: subay olmasını çok istiyorduk ama son sınavı geçemedi.

    - olsun ilerde başbakan olur belki.
    +iç ses. ( ne başbakanı ben eve gitmek istiyorum bilgisayarı açıp göt büyütcem rahat bırakın beni)

    +komutanım sizin gibi insanlarla her gün karsilasamiyoruz bir fotoğraf çektirebilirmiyiz? (o zaman sezmisim adamın ilerde bir bomba patlatacagini)
    +tabi ne demek . torpil için mi kullanacaksin (gülüşmeler)

    fotoğraflar çekilir sohbet biter ve biz ayrılıriz. (not inanmayan varsa fotoğrafi da atabilirim tamamen gerçek bir olaydir)

    sadede gelelim. adamı tv'de ağzı burnu dağılmış olarak darbenin 1 nolu ismi olarak görünce bir garip oldum. benim hayalimde bu adam her konuda kendini aşmış pilot olabilmis onunla yetinmemis en üst rütbelere tırmanmış ve fiziksel olarakta kendine bakmış ulaşılmaz bir adamdı . benim asla varamayacağım bir nokta.

    şu anki haline bakıyorum . belki de vatana herkesten fazla hizmet etmiş bir adam olmasına rağmen darbe hatasını düşerek tüm kariyerini sıfırladi ve büyük acılar içine düştü. darbeyi yapsaydı suan herkes elini eteğini öpuyordu.

    neden akın paşam? neden hayatınızin son kısmını krallar gibi yaşama şansına sahipken bir rulet oyununa girip kaybettiniz?

    sizin adınıza çok üzgünüm . vatani böyle bir kaosa sürüklediniz ve kendinize de bitirdiniz.

    edit: yoğun istek üzerine resimleri attım. tabi yüzümü sansürleyerek. sonra paşanın arkasındaki gizli beyin ekşi yazarı çıktı diye içeri alınmak istemiyorum panpalar ;)

    2012 kütahya yemin töreni sonrası yemek
    paşayla darbe planları yaparken. (bu mesaj hayal ürünüdür.)

    bu da akın paşanın son hali.... :(

  • ukraynalıların hazırladığı türkiye videosu

    sovyet rejiminde yıllarca acı çeken ve günümüzde ülkelerinde 12 şehirden fazlası işgal edilen , insanları öldürülen ve işsiz kalan , doğalgazı kesilen , borç batağına sürüklenen ukraynalıların doğal olarak orospu çocuğu ruslara karşı bizim için video hazırlaması şaşırtıcı değildir. şaşırtıcı olan erdoğandan bin kat daha diktatör ve acımasız olan putini destekleyen yavşaklardır.