marquis de beyliqduzue2
profili

  • tinder

    arkadaş ben anlamıyorum bunu. 3 4 defa başıma geldiği için yazıyorum zira manyak değilim bi kere karşılaştığım bişeyi genelleme yapıp buraya yazmam.

    adım adım ilerleyelim.

    1. eşleşme

    eşleştikten sonra mesaj atılan kadın birey kafadan soğuk soğuk konuşuyor. yani genel yapın o kadar sıcak olmasa da ya insan gibi konuş ya da hiç konuşma. mesaja cevap vermeyen vb de cabası. sonra direkt olarak "ben buraya geyiğe geldim" diyenler var mesela. efendim abazanlarla kafa buluyormuş. ben anlamıyorum, bir erkek ya da bir kadın bir ilişki, flört, ya da seks gibi bir beklenti dışında neden tinder'a girip, gerçek amacı için kullananlarla dalga geçer. yani manava girip karpuz isteyene"a karpuz yiyor bu" diye konuşuyor musun? gerizekalı!

    2. tanışma evresi

    arkadaşlar bir insan amacı belli olarak biriyle tanışınca önce ona niyetinden bahseder sonra da buluşma talep eder. bunun farklısını ben bu yaşıma kadar görmedim. barda tanışsan da bu böyledir, sokakta tanışsan da, internette tanışsan da emminoğlunun arkadaşı olsa da. yani tanışırsın, konuşursun ve buluşursun. daha çok yeni yaşadığım bir hadiseyi anlatayım. bir hanımla eşleştik. konuşma çabama karşılık verdi sağolsun. sonra buluşalım dedik 1-2 defa, olamadı. bu arada bu buluşma talebinde 2 taraf da mutabık kaldı. ondan sonra ben 3 4 defa bu akşam müsaitsen buluşalım dedim ve kendisi meşgul olduğunu söyledi. ben de bidaha bişey demedim. 1 ay sonrasında kahve içelim mi diye sorduğumda da tepki şu oldu. "bu ısrarcı ve anlaşılmaz tutumundan dolayı senden uzak duruyorum" götümün kenarı hanım, benden uzak duruyormuş. pardon da napacaktım? ağzımı açıp bekleyecek miyim ? kahve içelim dedim yani ne dedim?

    3. yakınlaşma evresi

    tinder gibi bir uygulamada durum nedir, talep nedir, bunların hepsi belli. ya sevişmek için ya flört için ya da gerçekten ilişki için ilk intibah oluşturan insanla eşleşmek istersin. bazı gerizekalılar, "burdan sevgili olmaz kesinlikle" diye caka yapıp arkadaş edinebileceklerini iddia ediyorlar ama burası da saçma. yani sevgiline güvenmen gerekiyor da arkadaşlarını orospu çocuklarından mı seçiyorsun? sonrası genelde şöyle olur. "ben arkadaş olmak istiyorum, tinderdan eşleştik diye illa bişey olması mı lazım?" evet sayın amınakoyduğum bişey olması lazım. arkadaş edinmek için ben "a bu kadınla sevişmiycem o zaman arkadaş olayım" diyerek, arkadaşlarımı neden alt kategoriden sayayım.

    özetle;

    amacı doğrultusunda kullanılmamakta, ülkemizdeki herşey, her kurum gibi suistimal edilmektedir. esasen, amacına yönelik kullanılsa ne kadar da harika olur?

  • gelmiş geçmiş en iyi futbolcu anketi

    "pardon da aranızda di stefano'yu kim izledi yashin'i kim izledi de oy verdi amınakoyayım" dedirten oylamadır.

    ayrıca yorumlarım şöyledir ki;

    yetenek olarak ronaldinho
    performans(atletik istatistik) olarak c. ronaldo
    genel başarı(kupa mupa bok püsür) olarak messi
    futbolcu(komple topçuluk) olarak zidane
    bambaşka olarak zlatan derim

    edit: imla