konishmento2
profili

  • ben kocamı çalıştırmam diyen kadın

    çalışıyorum kazanıyorum şimdi ne diye kocam başka başka kadınların arasında kendini rahatsız hissetsin?
    eğer paranız yetmiyorsa koca almayacaksınız bacım bu kadar basit. sonra yok kocama bakmışlar yok kocamı taciz etmişler diye kendinizi paralamayacaksınız.

  • yazarların 2024 yaz tatili planları

    önce eşimin tüm sülalesi ama bak tüm sülalesi(teyzeler dayılar amcalar dahil) bize gelecek. onlar gittikten 2 hafta sonra annem yine bir problem çıkarmazsa annemin yanından çıkıp eşimin annesinin yanına gidicez. böyle de enerji dolu bir hayatımız var. tatil diye yine mutfaktan çıkamayacağım. kayınvalidem yine bana dünya kadar yemek yaptırmasına rağmen tuzlu yemeğe tuzsuz, yağsız yemeğe yağlı deyip yemeyecek. eşim anasını gördüğü ilk 4 gün yine anne bir sorun mu var diyecek kayınvalidem suratsız şekilde hayır diyecek. sonunda eşime carlayacağım ve kendine gelecek. sonra 20 saatlik yolu geri dönüp ertesi gün işe başlayacağım. bok gibi hayatım var lan.
    edit:oha mesaj kutum dolmuş boşan diye. bekara boşa demek kolay tabi ahahha. şaka bir yana öyle boşanacak cinsten bir evliliğim yok lan 2 de gül gibi evladım var. bizde sadece yazları biraz kalabalık ve yorucu geçiyor. kamp önerisinde bulunanlar olmuş benden önce eşim koşar kampa ama 6 aylık bebeyle ne kampı yani :)