ruhi yarrak1
profili

  • bir kadın için çabalamayan erkek

    zamanında buna benzer bir başlık açmıştım.

    buraya da daha açık ve kirli bir şekilde yazmak isterim.

    bir kadın için çabalamaktan kasıt bir kadını sikmek için uğraşmak sanırım.

    bu hedef kendinizi gülünç ve küçük düşürtür.

    kadına karşı hiçbir hoşlantınız yok sadece kafanızda yatak hayalleri var ve onu elde etmek için şaklabanlıklar yapacaksınız, öyle mi ?

    gidip yanına eğlendirmeye, güldürmeye çalışacaksınız. dışarıda bir şey içmeye davet edeceksiniz. dertlerini dinleyip feylesofça yorumlar yapmaya uğraşacaksın. sevgili ayağına yatacaksın içinde zerre kıpırtı yokken. hediye mediye alacaksın. tüm bunlar içeri girmek için.

    ben anlatırken bunları yapan erkekten utandım. dünyanın en acınası insanı olsa gerek. ulan beyinsiz, kadın zaten tek bir bakışından senin niyetinin farkında, onun için sen parmağında oynatacağı karaktersiz bir kuklasın. tüm çabaların boşa gider, avucunu yalarsın. sen o kadını sikmek için şekilden şekle girerken kadın seni 40 kez hoplata hoplata siker.

    bir kadın için çabalamayan erkek benim gözümde bu saydıklarıma yeltenmeyendir. gerçekten hoşlantı varsa da mertçe açılırsın kıza ve evlilik yolunda bir ilişki başlatma niyetin olur. bir kadın için çabalamak başka evlilik yolunda ilişki başlatmak başkadır.

    ben her zaman net biri oldum. otele ne zaman geçeriz?