evde oturan hantal kedi1
profili

  • telegram'da kedilere işkence eden grup

    zavallı bir grup canlıdır. ne insan ne başka bir şey demeye benim dilim varmaz. bu gibi gruplara müdahale edilmemesi de sadece ve sadece halkın kendi adaletini kendisinin sağlamasıyla sonuçlanır. bugün hayvana (kedileri insanlardan önde bile tutan biri olarak standart bakış açısından yazıyorum) yarın insana yapar bu canlılar. o yüzden en tez vakitte müebbet olmasa bile şöyle uzunca düşünecek vakitleri olarak hapse gönderilmeleri veya hayırsever bir vigilante, tercihen punisher çünkü batman öldürmez bunları, ilgilenmelidir kendileriyle.

    keşke punisher olsam ya da keşke bu bi çizgi roman olsa da başıma hiçbir şey gelmeden müdahale edebilsem dedirtiyor insana. çünkü bir şekilde bulup müdahale etsem cezalarını ben kessem sağolsun yargı suçluyu suçsuzdan koruduğu için bana uzun dönem yazar.

    neyse…

    enerji allah zeus amaterasu naruto artık kim bakıyorsa kim müsaitse rica ediyorum bu arkadaşlarla ilgilensin, bizimkiler de içeri atacak birine ulaşamayınca suçluları öldü diye kudururlar, biz de eğleniriz belki.