birhecedenfazla2
profili

  • 3 dakikada zafer partisi

    istediğiniz dezenfermasyonu kasın oyumuz zafer partisine

  • en iyi erkek parfümü

    kural 1 koku hafızası
    koku hafızası diye bir gerçeklik var. eğer bir kadının yanına eros, burberry, rochas, tom ford, invictus, one million, sauvage ... gibi çok bilindik bir parfümle giderseniz bilin ki onun daha önce bu parfümü kullanmış bir eski sevgilisi, hoşlandığı, takıldığı, takılıpta uzun süre kopamadığı, sevipte kavuşamadığı, saçını süpürge edip başkasına kaptırdığı, yaz aşkı,
    iş aşkı, kış aşkı, aşkosu kuşkosu... mutlaka olmuştur. böylece karşınızdaki kadının bütün anılarına travmalarına unutamadıklarına piksel piksel uzo eşliğinde sirtaki yaptırırsınız.

    kural 2 ayağa düşmek
    eros, burberry, rochas, tom ford, invictus, one million, sauvage ... gibi çok yaygın kokular artık formülleri yemek tarifleri kadar yayılmış olup ülkemizde bu kokular pide kebap salonlarımızın ıslak mendillerinde bile yaşatılmaktadır.

    kural 3 çakmalık kuşkusu
    dolma çakma parfüm vitrinlerinin gözdesi haline gelen eros, burberry, rochas, tom ford, invictus, one million, sauvage ... gibi çok bilindik parfümleri kullanırsanız nasıl ki kimse diesel pantolon giyen birinin orjinal diesel giyiyor olacağına inanmayacağı nasıl ki rolex saat takanın orjinal rolex takıyor olacağına inanmayacağı nasıl ki armani tişört giyenin orjinal armani giyiyor olacağına inanmayacağı gibi sizde verdiğiniz bir dünya paraya karşın çakma parfüm kullanıyor yaftasını yersiniz.

    bu başlığı okuyan ve parfüm almak isteyip ne alacağını düşünenlere bu 3 altın kural armağanım olsun.
    özgün olmak bir seçim değil bir zorunluluktur.