lgndtr2
profili

  • rte'nin imf ile anlaştığı iddiası

    olması yüksek ihtimaldir. çünkü peygamber efendimiz(s.a.v): kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz." (tirmizi, kıyamet, 53, no: 2507;)" demiştir.zamaninda meydanlarda imf ile ilgili cok atıp tutuyordu.

  • dekanın evi temizleme şartı ile burs verdirmesi

    üst edit: özelden gelen mesajlari okuyunca midem bulanmaya basladi. inşallah dogru degildir . acaba basligi acmassaydim da bunlari okumasaydim diyorum.akil almaz olaylar yaşanmış resmen. bunlardan bir tanesi kırşehir ahi evran üniversitesi ile ilgili. orda okuyan yazar varsa yesillendirirse bilgilendirme yaparim.

    az once x' de karşılaştığım durumdur. bir üniversitede, bir kız öğrenciye, çok büyük bir kurum burs veriyor. üniversitede görevli, biri dekan iki akademisyen bu kız öğrenciye "evimizi temizlersen sana bu bursu verdiririz" diyorlar.
    gazeteci sinan aygül bunu haber yapmak istiyor ancak kız "benden izinsiz, benim adima böyle haber yaparsınız sizi mahkemeye veririm" diyor. detaylar için link
    temizlik icin kız öğrenciyi eve cagirmak hic masum bir durum gibi görünmüyor.

    özelden gelen mesajlara bakarsak bu durum munferit değilmiş. ülke, zırvasından zirvesine kokuşmuş durumda.

    özelden gelen mesaji ekliyorum:"bir benzerini bizzat yaşadım. mezun olduktan sonra bölümden tanıdığım hocam beni arayıp evime temizliğe gelir misin? eşim şehir dışında demişti. bu olay yıldız teknik üniversitesinde oldu. dekana kadar bildirdim ancak artık öğrenci olmadığım için soruşturma açamayacaklarını söylediler."