hersunshine3
profili

  • 27 şubat 2024 tff var kayıtları

    fenerbahce'ye verilen rezalet otesi penaltinin arka planini gordugumuz kayitlardir. erkan engin orta hakeme zorla penalti verdirmis adam daha ekrana gelmeden temasi gosteriyorum demis. duraklatilmis goruntu uzerinden temasi gordun mu, bak burda temas demis. hic kimse o acidan o kameradan topun oyuncunun eline carptigini goremez, ustune var kayitlarinin yayinlanacagini bile bile bu kadar arsiz bir bicimde elle temas var diyebilmek ust duzey operasyon cocuklugudur.

  • kazımcan karataş

    baris alper'i durdurabilecek bir oyuncu olsaydi ne ankaragucu'ne gonderilirdi ne de yerine baris veya berkan sol bek oynardi. o yuzden alin algilarinizi dunku rize macindaki kaleciye yapin

  • ali koç

    ali koc'un konuyla ne alakasi var?

    anlatalim. kulupler birligi baskani ali koc fenerbahce kongresinde hakemlerin gizlice cekilen fotograflarini sunup ortaya "izmir cetesi" diye bir sey atti mi? atti.

    hakemleri bir gun biri tokatlarsa sasirmam, hakemleri gidin sokakta taciz edin dedi mi? dedi.

    butun bunlarin ardindan genc fenerbahceliler izmir'de gidip bir hakemin esinin evinin onunde provokatif eylemler yapip o kadini taciz etti mi? etti.

    kendisi tarafindan fonlanan ahmet ercanlar isimli sahis devlet televizyonun'da fenerbahce maci oncesi hakemlere fenerbahce aleyhine hata yapmayin yoksa sonucunu bilememe diyip tehdit etti mi? etti.

    hakemlerin hatali kararlariyla kazandiklari mactan sonra bile sportif direktoru selahattin baki'ye aciklama yaptirdi mi? yaptirdi.

    butun futbol camiasi bu adamin dediklerini dinliyor arkadaslar, sadece fenerbahcelisi degil. galatasaraylisi da dinliyor ankara gucu taraftari da. bu adam kulupler birligi baskani, sadece fenerbahce baskani da degil.

    sezon basindan beri bu arkadas ve fenerbahce hesaplarindan ortaligi karistiran aciklamalar yapmadi mi? e onu da yapti.

    elbette ki en buyuk suclu faruk koca ancak bu kaos ortamini da ben yaratmadim