afsinyus1
profili

  • bp'nin türkiye'den çekilmesi

    petrol ofisine 500 milyon avroya devretmiş.

    araplar mbappe'ye (topçu) 700 milyon avro önermişlerdi :d

    bizim çomarlar gelmeyen, giden her sermaye gibi "sittirsin gitsin" diyorlar yine. olm bu adamlar sayesinde tr'de benzine kalite geldi, 90'ları ve öncesini hatırlayın lan sanayideki ibne ustalar ağızda sigara keyifli keyifli "ehehe deponun dibindeki pislik gelmiştir ehehe" deyip skerlerdi. ee nooldu depoların dipleri gelmiyor artık?

    mc donalds'tan önce eşşek etinden hallice bişeyler satılır, köpek çekerdi satıcılar. tamam artık gitmiyoruz filan da onların sayesinde adam oldu gıda sektörü.

    rekabet kalitedir, bu adamların zaten 50 sene gerisindeyiz daha beter olacağız. bkz 98 gölcük ford'dan başka gelen bir oto yatırımı yok. iş yok lan memlekette iş. yeni mezun çalışaccak yer bulamıyor, tecrübeli dediğin 3 paraya çalışıyor. doktor kaçıyor, işi bilen arkasına bakmadan topukşuyor.
    tank yaptık diyosun motoru yok 15 senedir yiyorlar milleti daha da yerler 5. nesil uçak he amk he gidip kola döküp kahve içenlere çemkirin siz ancak. barbaros şansalın dediği aynen oluyor! -60 milyar dolarda merkez bankan hala atardasın giderdesin ne diyim..

    tabuta bir çivi şeklindeki çıkıştır.