pasa19213
profili

  • ananas vakası

    oraya buraya salyalar akıtarak fetöcü himmetçi diye iftira atan kuşların uğramadığı başlık... önünü temizlemeden millete salça olursan böyle yüzüne vururlar!

  • 26 şubat 2024 fenerbahçe tweet'i

    bugün galatasaray'ın maçı var ve gündeme bakın;

    -beşiktaş alakasız bir şekilde bizimle ilgili açıklama yapıyor,
    -maç günü montaj görüntü ile, gözlemci raporu ve yayıncı kuruluş görüntüsü olmadan, itiraza süre kalmayacak şekilde ıcardi'nin cezası açıklanıyor.
    -antalyaspor başkanı çıkıyor işkembeden maçla ilgili istihbarat aldık korkuyoruz açıklaması yapıyor,
    -peşine iki gün önce haram bir son dakika penaltısı ile maç kazanmış fenerbahçe yine montaj görüntülerin arkasına sığınıp gündemi değiştirip algı yaratıyor.

    bunların hepsine tesadüf diyen arkadaşlar süzme gerizekalıdır. tıpkı bugünkü gibi hepinizi üst üste koyup bu sene şampiyon olacağız.

    bugün itibariyle aslanın dişine kan değdi dahada bırakmayız bu şampiyonluğu!

  • 5 kasım 2023 ali koç açıklamaları

    inanılmaz bir camia inanılmaz. dünkü hakem skandallarindan sonra nasıl çıkıpta bu şekilde konusabiliyorlar akıl alır gibi değil. en kötüsü de 6 senedir tek argümanı tek başarısı çıkıp bu şekilde tvlerde konuşmak olan adamı bütün fenerbahçeliler ciddiye alıp alkışlıyorlar. tamam birbirimizi sevmiyoruz ama bu kadar aciz durumda olmalarıda üzüyor.

    haftaya adana demirspor maçından sonra olabilecek olası puan kaybından sonra 59 öncesi şampiyonluklar mevzusu ve 5. yıldız masalının yeniden başlayacağınin sinyalleride verilmiş oldu.