serseri muhendis1
profili

  • 24 eylül 2023 beşiktaş kayserispor maçı

    entry yazı tarzıma uymadığı için ilerde silecem.. şimdiden sorry.. diyeceğim şu ki, kombineler ilk 10 dakkada tükendi.. beşiktaş'ın göbeğinde yaşıyoruz maça gidemiyoruz.. ama tribünler kaç maçtır özellikle kapalı tribün bomboş..

    açık açık karaborsacılık yapılıyor.. bileti al ucuzdan, sonra devretmekle uğraş.. maça gitmeyecekseniz ne sikime aldınız kombineleri.. bunun da ticaretini yapmaz insan.. defolun gidin borsadan hisse alın..

    yönetim ne ki, neydi ki, bu olayı kime şikayet edelim.. tamamı tükenen kombinelerde neden stad boş.. al kombineyi, 3 derbi de okut paranı katla kalan maçlara ya git ya gitme..

    kombine devreden var, ne alaka gitmeyeceksen niye aldın, çok ekstrem bi durumun yoksa..

    kombinesini devredene seneye öncelik hakkı tanınmasın.. 3 maça okutma kanunu cart curt yasaklansın diyecem de, harbiden işi çıktığı için devredene haksızlık olacak.. memlekette her şey yasakla kanunla mı yürüyecek.. etik denen bi şey var, kanuna gerek yok, sen kendin vicdanen düzgün olacaksın..

    kale arkası full dolu, çünkü gerçek taraftar onlar.. kombine almışlar gidiyorlar.. bilet yok diye kale arkasından izliyorlar.. bunlar kapalıdan almış, karaborsa yapıyorlar..

    köyiçine gündüz gelseniz, üç stad dolusu insan var, akşam kapalı bomboş.. olum, illa birini sikecekseniz, kirli işten parayı vuranları sikin.. burada maça gelmek isteyen hep emekçi insanlar.. zaten zengin adam, kombinesini önceden ayarlatmıştır, emekçi insandan ne istiyosunuz amk.. diyorlar ya, zenginin fakire değil, fakirin fakire zulmü bitmedi..

    bir de gişe fiyatından bilet devredenler.. lan kombine alacak paran var, takım sevdan da var demek ki kombine almışsın.. takım aşkın varsa gençlerden birisine bedavaya versene hem tribün dolsun, hem hayrın olsun bir genç insana.. ya bedavaya bırak, ya sembolik bir miktar iste, çünkü kombineyi aldığında, maliyetin gişe fiyatı değil..

    bir şeyin ya bir şeyin bokunu çıkarmayın, alavere dalavere yapmayın.. sonra toplum çok bozuk, o şöyle bu böyle.. yeter lan yeter.. hakaten yeter.. bi zevkimiz var içine sıçtınız..

    şimdi beddua mı ediyim inşallah 5. hafta ligden koparız o kombineler götünüzde patlar diye.. yazıktır be ayıp.. çok parasız günlerim oldu, çok iflas geçirdi ailem, ama hiçbir zaman kimsenin eğlencesine cebine göz koymadık.. bu kadar düşülmez be.. yazıklar olsun..

    başka konularda mesajlarına cevap bekleyen yazar arkadaşlardan özür dilerim.. vakit bulup yazamıyom, gelip bu başlıkta görünce sitem etmeyin.. vaktim yok, öyle devre arası yazıp kaçacağım.. sevgiler..