luseklondon2
profili

  • oruç tutmak

    tüm müslümanlar'ın ramazan ayını kutluyorum. oruç tutmayanları yargılamadan, inancınızın gerçekten hakkını vererek geçen güzel bir ay olsun. allah oruçlarımızı kabul etsin.

    vay efendim saçmalıkmış gereksiz görüyormuş, yok işte vücut aç kalıyormuş bir sürü hastalık sebebiymiş cart curt..vs sen inandığın şey doğrultusunda yaşamakta özgürsün. oruç tutmuyor musun? tutma. oruç tutmamana laf eden biri olursa ver ağzının payını. ama kalkıp da oruç tutanlara "bu devirde oruç mu kaldı" gibi yavşakça da konuşma. insanlardan beklediğin saygıyı sen de göster ki sonra sağda solda "oruç tutmadım diye baskı görüyorum." diye mağduru oynama.

    insanların hayatına öyle karışılıyor ki artık "sen kimsin ... çocuğu" demeden durmaları gereken yeri de bilmiyorlar. müslüman, ateist, deist, zerdüşt,yahudi vb. her ne inanca sahip olursanız olun diğerinin inancını sorgulayacak, müdahale edebilecek hakkı görmeyin kendinizde..

  • kimseyi sikine takmayan insan

    sonuç olarak "herkesi memnun etmek" diye bir şey mümkün değil. ne yaparsan yap, nasıl davranırsan davran yaptıklarını beğenmeyen, değiştirmek isteyen birileri olacaktır. sen kendini mutlu et yeter!