patiklikaplumbaga1
profili

  • teknoseyir

    levent bey'e devrimsel çekim önerilerim;
    * flu tv misali arkada görünmeyen gençler kullansın.lp'yi asiste etsinler. yine teknoloji incelemeleri elbette ama yaşlı genç kontrastı izleyeni fena halde çeker ve takipçi hızla artar diye düşünüyorum.
    * lp aksi huysuz denmiş ama benim için çok komik birisi. bunun üzerine biraz daha gidilsin. hatta arka plandaki gençler rahat olsun arada gülsün eğlensin.
    * editing 'cut cut' olmalı. aradaki sessiz boşluklar alınmalı. ( oğuzhan uğur'un pinç'i gibi ) daha dinamik sıkmayan bir video çıkmalı ortaya.
    * çekim yanlışlıkları dil sürçmeleri ilgili videoya dinamik bir şekilde eklenmeli. misal lp bir paketi açarken " hay ben senin vs" demesi videodan atılmamalı, farklı bir renk tonunda videoda kullanılmalı. lp'nin huysuzlukları bile takipçiye, nakde çevrilmeli.
    * belki kanalı murat gamsızın ciddiyeti durduruyordu kimbilir. daha relax işler lp'nin önünü açacağına inanıyorum.
    * renkli ve farklı backroundlarda çekilsin işler. bakın bu çocuk tek bir ışıkla çözmüş "arka ışık"
    * lp kesinlikle oyun oynamalı. ekranın sağ alt köşesinde kesinlikle onun ifadesini izlemeliyiz. yine kamera arkasında da birisi olup konuşturmalı lp'yi
    * eğlenceli sinema eleştirileri yapsın. muhabbet bölümlerinde yapardı bunu ve çok sevilirdi. çok ciddi inceleme olmasına gerek yok levent pekcan'ın kafasındakileri görelim yeter.
    * eğlenceli kitap tavsiyeleri ve eleştirileri.
    * kesinlikle teknoloji magazini olmalı. elon musk v.s. nin bolca olduğu, yeni iphone sızıntıları, dedikodular falan. tabii bunlar gayet eğlenceli anlatılmalı. dalga geçilmeli.
    * gündeme dair ani videolar eklenmeli. yine birisinin kamera arkasından asiste ettiği...
    * konuklar alınmalı. ama levent pekcan'ı bilirim pek saygılı adamdır. güzellemeler iltifatlar etmeyi sever fakat bunlar seyirciyi çok sıkan şeyler. orada lp kamera arkasından sorular sorabilir.
    * genç bir kızın asiste ettiği tozlu raflar çok ilgi çeker. lp ona öğretirken eğlenceli anlar ortaya çıkabilir.
    * x bir airfryer sponsorluğunda 'leventle bekar yemekleri'
    * android fan boy bölümü olmalı. iphone-diss bölümü olmalı. yeni güncellenen bir iphone özelliği ile lp alay etmeli. karşısındaki çocuklar iphone savunmalı lp karşı argüman geliştirmeli.

    son: murat gamsızı severim. saygılı adam. fakat bence yeni kanalında 'prime murat' ancak bir erdi özüağ olabilir. fakat levent pekcan öyle değil. kendisi bir otör, bir kültür abidesidir. yıldız vibe'ı vardır. bunu kullanırsa hamdi ve murat'ın aksine önü çok açıktır.

    edit: eklemeler