arcane1
profili

  • hesabı erkek öder bu bir görgü kuralıdır

    25 yasindayken bankada çalışıyordum. asgari ucretin bir tik ustu maasim var. bir kizla cikmaya basladik. atasehir'de oturuyordu. oradaki north shields'e gidiyoruz, ona yakin olsun diye. bilen bilir, pahali da bir pub.

    ucuncu date sanirim, hesap geldi. gene ben odedim, diger iki seferde oldugu gibi. eve donecek param kalmadi, normalde yapacagim hata degil de, denk geldi iste. kozyatagi'nda oturuyorum, yuruyerek donmek de mumkun degil. moda-kozyatagi arasi gibi olsa yururum, maksimum iki saat. bir sey de diyemiyorum. onu evine birakmak icin yuruyoruz. gucumu topladim, dedim böyle böyle. 20 lira (rakami uyduruyorum, atasehir'den kozyatagi ne kadar tutacaksa iste) verebilir misin? atmye gittik (disari cikiyoruz ama cebinde bes kurus yok cunku para cekmemis, ben odeyecegim ya default). para cekerken kazara bakiyesini gördüm. benim 3-4 aylik maasim var hesapta. lan benim hesabim hep ekside? kiz bildigin birikim yapmis.

    taksi parami verdi ama nasil boktan bir hava var aramizda kelimelerle anlatmak zor. oyle utana sikila eve gittim.

    aradan neredeyse 20 sene gecmis, adini hatirlamiyorum. s ile baslayan bir seydi sanirim. velhasil, gorgu kurallarinin arada bir guncellenmesi gerekiyor; eger hesabi erkegin odemesini gorgu kurali olarak kabul ediyorsak.

    bir bulusmada x hesabi oduyorsa, ikinci bulusmada y oder. olmadi herkes yedigini ictigini oder. gene olmadi, ikiye bolersiniz.

    edit: xxy de olur, xxxyx de olur. yeter ki karsidaki insan kendinden baskasini da dusunebilen birey olsun.