xawesomeonex2
profili

  • kasım ayında tişört giymek

    eylülden beri havanın soğumasını bekliyorum. bir yaz haterı olarak delirmek üzereyim. bir insan kasım ayında tişörtle sıcaklar mı? hayatımın en büyük mutluluklarından biri o eylül sonlarında yavaştan gelen yağmur ve soğuyan havadır, aralığa geliyoruz hala hava haziran gibi. arkadaş ben terleme derdi olmadan sweatshirtimi giyip yürüyüşe çıkmak istiyorum, evde biraz kahve kitap yağmur romantizmi yapayım istiyorum. yemin ediyorum yarra yemişiz. çocuk yapanlara kolay gelsin, biz belki çöküşü en kötü son yıllarımıza doğru görürüz ama çocukları iyi bir gelecek beklemiyor.

    oh işte ne güzel diye dalgaya vuran sığırlara da ne desem bilemedim. yağmur yağmıyor su azalıyor aloooo. siktirtmeyin sıcağınızı.

  • yolcu almayan taksicinin hakkından gelen adam

    bir kere işten izin alıp hastaneye gitmiştim, acil geri dönmem lazımdı. evime uzak ve toplu taşımanın benim bulunduğum bölgeye pek bulunmadığı bir yerdi. taksi tutayım dedim, demez olaydım. 7 tane taksi çevirdim, amına koyduklarımdan bir tanesi bile almadı beni, hepsi farklı bahane. mecburen metroya yarım saatte yürüyerek, aktarma yaparak eve gelebildim.
    normalde bu dağ ayılarıyla aynı noktada bulunacağımı düşünmezdim ama gerçekten az bile yapmışlar.