ercuni1
profili

  • herkesin zamlara sevinmesi

    son gunlerde benim de yasadigim histir kendileri. acil uzmaniyim , doktorum. aylik ortalama 65 bin lira kazaniyorum. evim kira degil. 2015 model b sinifi aracim var (5 sene once almistim). lüks duskunlugum yok. xiaomi mi8 pro (1500 tl ye aldigim telefon) u 3 yildir kullaniyorum. ayfon hic cekmedi beni.

    param oldukca yurtdisina gezmeye, tatile gidiyorum. parami esimle harciyorum. kredi kartlarina toplam 130 bin borcum var. ama hep artan nakitimle dolar aliyorum. tl borclanip, dolar aliyorum.

    calistigim sehirde (tayyibe. %65 oy cikiyor) hastanede bas bas bagirdim. tum hemsireleri, calisanlari, personelleri tek tek her nobette ikna etmeye calistim, gercekleri anlattim. bazilari anladi, bazilari kulak arkasi etti vs vs. kilicdardan adam olmaz falan diyenleri de gordu bu gozler.

    sonuc mu? valla zikimde degil. et olmus 400.. kardesim ben yiyebiliyorum, ben gezebiliyorum, ben kazaniyorum. 1 sene sonra muhtemelen gezemeyecem belki, et alirken bile zorlancam da. sizin ac kaldiginizi izlerken cekirdek citlatacam.

    zaten yurtdisina gitmeye kasiyorum. 28 mayis gecesi aldim bu karari. dil kurslarina da girdim

    yurtdisinda doktor oldugumda, akp ye basmazsam allah da belami versin.