yararak giden sapkali mantar2
profili

  • galatasaray

    hiç bilmeyenlerin twitter'a "lang:en galatasaray away" yazması yeterli.

    canlı kura çekimlerinde yabancı yayıncıların 4. torbada nasıl galatasaray gelmesin diye dua ettiklerini youtube'dan izleyebilirsiniz. kuşlara aldanmayın, enseyi karartmayın. galatasaray şuan kadrosu, tarihi, taraftarı, başarıları itibari ile dünya üzerindeki her takımın çekinmesi gereken bir takım.

    bu ibnelere gelince; be amına koyduklarım biz olmasak ne gedsonunuz ne rashica'nız ne frediniz, tadiciniz vs. vardı saysam sabaha kadar sayarım önceki senelerden de sayarım her sene aynı bok çünkü. lan sizin scoutınıza kadar biz yapıyoruz her konuda bizi taklit ediyorsunuz, ulaşmak istediğiniz başarılarda bile kıstas galatasaray siz kim köpeksiniz amk? burada 7/24 algı kasarak bir şey geçmiyor olm elinize, ne sizin küçüklüğünüz değişiyor ne galatasaray'ın büyüklüğü. yıldızlarınız bile sahte siktiğimin kuşları. biriniz 59 öncesi 2 şampiyonluğu saydırmış sahte 3 yıldızla geziyor, öbürünüzün durumu daha vahim mahalle maçlarını saydırmaya çalışıp kimsenin tanımadığı sahte 5 yıldızla geziyorlar, maçlara ayrı, antrenmanlara ayrı yıldızlı formalarla çıkıyor amk rezilleri. taraftarlarından kimse de çıkıp diyemiyor ki ali sen ne yapıyorsun? koskoca feneri bu ezik taraftarları ve ali koç rezil ettiler amk.

    sizin gibi ezeli rakibin amk. rezil herifler.

  • fenerbahçe

    ezeli rakibin galatasaray gelsin evinde kupa kaldırsın, evinde sürekli madara etsin, son haftada kaç kere elinden şampiyonluk alsın, kendi evinde seni şampiyon sıfatıyla ağırlasın, türkiye kupası finallerinde fark atarak madara etsin kupa kaldırsın, sana 1 yıldız, 4 şampiyonluk, 2 avrupa kupası, 22 kupa fark atsın, en çok taraftara sahip olsun,

    sonra sen git kendini twitter'da "dünyanın en büyük kulübü" ilan et, armana usulsüz ve haksız 5 yıldız koy, kendini hazımsızlıktan madara et.

    vallahi olacak iş değil.