cinnet filmindeki balta2
profili

  • survivor 2024 all-star

    bilmeyenler için: doğukan 2013 yılında ikinci, 2015'de ise yedinci olmuştur.

    2013 yılında acun efendi atışı iyi olanın kazandığı parkurlar dizayn etmek yerine çoğunlukla hızlı olanın kazandığı veya el becerisi iyi olanın kazandığı daha sade ama aynı zamanda daha eğlenceli parkurlar dizayn ediyordu. e doğukan'da hem hız hem de el becerisi olduğu için o yıl prime dönemini yaşamıştı.

    2015 yılında acun efendi atış muhabbetini ilk olarak bu sezonda tam olarak uygulamıştı ama bu atışlar günümüzdeki atışlar kadar zor, kabız ve gıcık değildi o yüzden doğukan 2013'deki kadar olmasa da öyle ya da böyle yine sayılar alıyordu. ayrıca bu yılda bazı parkurların sonunda el becerisinin öne çıktığını söyleyeyim bu tarz parkurlarda doğukan hiç kaybetmiyordu zaten.

    bu yılki ise malum.. birbirine benzeyen ve kısa sürede biten sıkıcı parkurlar yarışmacıların hızlı olma gereksinimini tamamen yok etti; artık parkurda yürüyerek gelen birisiyle koşan birisi arasında hiçbir fark yok resmen. yarışmacıların tek yapması gereken 5-10 tane garip şekli devirmek sadece.

    doğukan hiçbir zaman atışlarda iyi değildi ne 2013'de ne 2015'de ne de şimdi. emin olun günümüzdeki saçma sapan atış muhabbeti 2013'de olsaydı o yıl prime dönemini yaşayan doğukan maksimum 2. haftada elenirdi. yarışmacıların zekasını, gücünü, el becerilerini, hızını resmen dalga geçer gibi yok sayıp sadece atış becerilerinin ön plana çıktığı aptalca bir programa dönüştü survivor ve bunun da tek sorumlusu atış konusunda kafayı yemiş olan acun efendidir.

  • jahrein

    1- ahmet hakan
    2- jahrein

    türkiye cumhuriyeti'nde yaşayan en itici 2 varlık. nefret edilesi tipler.