drakigns5
profili

  • chp'nin 10 kasım çelengini unutması

    şaşırmadım. bu kadar mal bir arada olmasa iktidar olurlardı zaten…

  • ateistler kime havale ediyor

    adalet olan ülkelerde adalete ama olmayanlarda ben de bilemiyorum…

  • çocuğumu ateist olmaktan nasıl korurum

    müslümanların az olduğu bir ülkeye gidin…

  • tır şoförlerinin ayda 30-40 bin tl kazanması

    götünüz varsa olun. ailesinden uzakta üniversite okuyamayan ılık götlüler benzinlik tuvaletlerinde sıçıp, tırda uyuyup, sağlıksız beslenmeye ne kadar dayanırlar… başkalarının fazla maaşına göz dikmek yerine ben niye alamıyorum demek çok zor bu cehalet için…

    güncelleme;

    herkes beslenmeye takılmış. arkadaşlar avrupa'da tırları şehrin ana arterlerinde göremezsiniz ve öyle gidip taze sebze meyvesini alacak zamanları olduğunu sanmıyorum (uykudan feragat etmeden) ha olaki uykudan feragat ettiler aldılar vs bu sefer de uykudan dolayı sağlıksız bir durum söz konusu. öte yandan taze yemek sağlıklı beslenmek değil gün boyu koltukta oturmak ve atıştırmalık yemek sonrasında da spor yapmadan uyumak çok sağlıklı bir durum değil. beslenmeyi bir bütün olarak ele alın lütfen. tezgahı açıp tüpü koyup iki menemen yapmayı sağlıklı bir durum sanmayın.

    en basiti her şey çok kolay olsa kimse kimseye özel sektörde bu paraları vermez.

  • yabancılar taharet musluğu olmadan nasıl kokmuyor

    kokmadıklarını kim söyledi? tamam bu avrupa seviciliği iyi hoşta biraz objektif olun. bütün ingilizler o hijyenik bezlerle geziyor sanki… sizin sokakta gördüğünüz 3-5 insan ingilterenin her yeri anlamına gelmiyor. kokuyorlar, hatta çalışma arkadaşlarım(bunlar iyi geliri de olan kişiler) ingilizken bunu baya hissediyordum. kafede yarım saat oturup iki dakka duş sonrası düzüşüp bunu anlayamassınız şöyle 1-2 hafta geçirin 7/24 sonra tekrar konuşalım. üstünüze avrupalı sıçsa duş aldım diyecek gibisiniz neymiş sağlıklı besleniyorlar diye bokları bilmem nasıl çıkıyormuş. hasta mısınız? millet sanıyor dışarıda herkes mükemmel. lan onlar da ishal oluyor onlar da hastalanıyor ayrıca bir bilgi daha vereyim ölüyorlar da.

    bu coğrafyadan (binbir çeşit mutfağı olan) çıkar gider italyan'ın mutfağını över…

    ayrıca şu taharet olayı bu coğrafyadaki belki de en güzel şey (özellikle taharet duşları).

    yeni çalışma ortamım genelde italyan ve birçokları (bkz: bide) ile övünürler hatta diğer milletleri tam da bu yüzden nasıl küçük görürler anlatamam. benimle konuşurken de muhabbet böyle bir yere gidiyordu evimde olan taharet duşunugörsel göstermiştim ve “aa sizde de mi var?”diye şaşırmışlardı. hatta taharet duşunun bideden de hijyenik olduğu konusunda kısa bir muhabbet olmuştu.

    bildiğin grup önünde 1-0 öne geçmiştik.

    demeyi unuttum bu arada ingilizler direk deliğe yaptıklarından fırça da kullanmıyorlarmış (bkz: swh).