carko2
profili

  • marmaray'da ölen kızın notu

    bu mektubu gördükten sonra umutsuzluk pompalayan sandığa gitmem diyen herkesin şerefini sikeyim diyorum. yazdığın her şeyi iliklerime kadar hissettim, bir erkek olsam da. senin, senin gibi bizim gibi hisseden herkes için mücadele etmeye devam edeceğim. sana söz.

  • sakaryada samsunsporluların formasının çıkarılması

    bugün defalarca gördüm bu videoyu twitterda. sürekli bir şey demeyeyim diye tuttum kendimi ama düşündükçe dayanamadım artık.

    futbolu takip ederim, hastalık derecesinde beşiktaşlı biriyim. şu "bizim mahallemizde şu formayı giyemezsin bu atkıyı takamazsın" işi -bakın en hafif tabirle söylüyorum- gördüğüm en büyük gerizekalılık. sana ne kardeşim ya istediğim şeyi istediğim yerde giyerim sen kimsin amk? isteyen fenerbahçe formasıyla beşiktaş'ta gezsin, isteyen göztepe formasıyla karşıyaka'da gezsin ne var bunda ya? olm siz mal mısınız bak açık açık soruyorum artık? ee siz şimdi o formayı o ceketi çıkarttınız ne oldu başınız göğe mi erdi, takımınız bir anda maçı mı kazandı, şampiyonlar ligi falan mı aldınız? o babayla oğluna bir travma yaşattınız, lan sizin sikik egolarınızın tatmini bu insanlara yaşattığınız travmadan daha mı önemli dalyaraklar? bakın bu tribe giren insanlar hayatta bir baltaya sap olamamış, bir boka yaramayan insanlardır. bu kadar net, sizin ben beyninizi sikiyim.

    edit: vallahi dayanamadım ya. insan olan şu formalı insanları görünce gidip der ki yoldan gelmişsinizdir gelin misafir edeyim bir çay ısmarlayayım, en azından ne iyi insanlarmış derler arkamdan diye düşünür. ama siz ne anlarsınız iyilikten dağ ayıları, birinin sizden iyilikle bahsetmesinden çok böyle küfür yemek daha çok hoşunuza gider sizin.