beni siz mi cagirdiniz2
profili

  • masterchef türkiye 2023 all-star

    kerem kimlerden çok daha normal bir psikolojiye sahip biliyor musunuz?

    aşağılık kompleksi ve egosu yüzünden emir kipi duyduğu an tetiklenen sergen'den, bencilliği suratına vurmuş potaya gittiği günün ertesinde takımı sabote etmeye başlayan dilara'dan, milyonlarca insanın izlediği yarışmada çok normalmiş gibi pişkin bir şekilde yalan söyleyebilen azize'den, nişanlısını aldatan hasan'dan, torpilli oluşu bir kere bile yüzünü kızartmayan tanya'dan.

    herkes kerem hakkında konuşmadan önce kendisine bakacak. sizin rezilliklerinizi izledik aylarca, uğur gidince izlemeyi bıraktım zaten. daha fazla rezillik görmek istemiyordum ki kereme yapılan mobbingi duyunca dayanamadım yine entry girdim.

    ne kaşındaki çizikle barzo barış'ı ne tipik karadenizli o*luğuyla tahsin'i ne de kımıl kımıl gruplar arası yancılık yapan ayaz'ı izlemek istemiyorum. umarım bir an önce ahlaklı ve etik kuralları olan yarışmacıları elenir (ya da kendilerini eletir) de kimse bu çöp programı daha fazla izlemez.

    fragman editi: sizin ben hak hukuk anlayışınızı kendinize olmayan saygınızı sikiyim. adam sizin dokunulmazlık hakkınızı alacak hatta belki seni potaya gönderecek, sen de kalkmış hakkını yiyen birini savunacaksın. bu ülke insanının özeti resmen, cemre de hakkını savunan azınlık kesimi temsil ediyor. sikeni gerçekten severlermiş.

    edit:imla

  • yıpranmasın diye açıklanmayan adayın kk olması

    son birkaç gündür böyle gülmemiştim.

    adamın tüm seçim süreci boyunca yapması gereken tek şey aday olmamaktı. onu da yapamadı